No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.
 
Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (21 fő) Szer. Aug. 06, 2014 6:39 pm-kor volt itt.
Latest topics
these are the last posts.
» Café from 1870
Kedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Szer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Csüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Vas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Pént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Pént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Pént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Pént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.


Share | 
 

 Jared Eaton ♠

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Take care, cuz' I'm a(n)...
Original
» lakhely : Mystic Falls
» foglalkozás : történész
» avatar : Daniel Gillies

TémanyitásTárgy: Re: Jared Eaton ♠   Vas. Feb. 23, 2014 1:39 pm

sajnáljuk!

Azonban ismét nem tudunk elfogadni!
Kedves Jared. Az előtörténetedben több szembetűnő hibát is észleltem. Például a jellem leírásnál össze-vissza váltogatod, egyszer a külsődről írsz, majd áttérsz a belsőre, majd megint külső, ezzel nem lenne baj, de nekem így zavarossá válik az egész. Ami szintén zavaró, bár nem ez tart vissza téged, az "s" kötőszó gyakori használata, betűk és vesszők hiánya, és még sorolhatnám, de nem akarok kukacosnak tűnni.
Az ET résszel az a nagy problémám, ami elsőként szemet szúrt, idézem:
"...nem is csoda, a tv-ben minden évben beadják" Ez azért sem állja meg a helyét, mert 1870-ben még közel sem volt tévé, azt valamikor az 1920-as években hozták be. Tovább olvasva szintén feltűnt a mondatok zavarossága, a vesszők rossz helyre rakása, ami megnehezíti az olvasást. Irreálisnak tartom, hogy egy 2 éves gyermek 5 napig életben marad élelem és víz nélkül, ez is szemet szúrt. Nem lenne rossz történet, ha egy kicsit az realitás terén maradnál, hiszen egy 12 éves gyermek elég ritkán mészárolja le a családját, és megy el dolgozni, mintha mi sem történt volna, de lehet, hogy én értettem félre. Viszont! Ahány évesen te vámpírrá válsz, örökké annyi idős maradsz, szóval, ha 12 évesen váltál vámpírrá, akkor egész életedben 12 éves maradsz, nem nősz fel, nem leszel nagyobb, szóval ehhez mérten kell avatar képet választani, vagy az átváltozás korát későbbre tenni, hiszen az avatarodon szereplő férfi legalább 28-30 éves. Szóval azt javaslom, kicsit több időt szánj a megírásra, nézd át a hibákat, és kicsit maradj a realitás mezején, hiszen nem szuperhősök vagyunk (:
Írd át, és ha megvagy szólj, de sajnos nem tudlak elfogadni!

We stick together as one... Always and Forever
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Take care, cuz' I'm a(n)...
» lakhely : Mystic Fall's
» foglalkozás : Részmunkaidős állásban autójavító vagyok
» avatar : Liam Hemsworth

TémanyitásTárgy: Jared Eaton ♠   Szomb. Feb. 22, 2014 3:20 pm


Jared Eaton
Az élet eltűnik, mikor a fény ki hulltja lángjait!

Becenevek:
Jared, Jar, Mr. J. Jared Eaton
Születési dátum:
1868./10./01.
Születési hely:
Los Angeles
Kor:
146.
Csoport:
Vámpír
Foglalkozás:
Részmunkaidős állásom van, mely az autó javítással foglalkozik. - Általában még ebédet is hoz magával.
Családi állapot:
élettársi kapcsolatban
Play by:
Liam Hemsworth
Erősségek:
Vámpírként::
- Gyors, és erős vagyok, de azt hiszem ez egyértelmű;
- Erőt ad, ha gyilkolhatok, vagy élő testből szívhatom ki az utolsó csepp vért is;
emberként::
- Erőséggem a jó modorom, és az, hogy helyes vagyok.
Tudtad-e, hogy...?
- 2 éves koromban meghaltak a szüleim;
- az életemet egy ember nő mentette meg;
- kis híján meghaltam vámpírrá válásom után
Vágyak, álmok:
- Nem bánkódni többé a múlton;
- Egy hibrid cimbora.


EZ VAGYOK ÉN!
Mikor egy ismeretlen meglát az utcán, első benyomásként olyanok merülnek/ merülhetnek fel benne, mint – Ennek a srácnak olyan rezzenéstelen arca van, szinte semmit mondó tekintete.
Amikor egy olyan lát, aki már azért ismerősöm, annak már több jön be, hiszen az már tudja, ha társaságban vagyok nagyon mosolygós, és vidám arcom van. Sokszor arcvonásaimról kedvesség fakad. 185 cm magas vagyok, egy átlagos férfi testalkattal. Testem súlyának 1/4-ed részét izmom tölti ki, mivel sokat edzem, ezért testem gyúrt, izmos. Ékszereket nem hordok, egyet kivéve, melyet barátnőmtől kaptam, még megismerkedésünkkor. Ez az ékszer egy nyaklánc, a végén egy félszív medál csüng, melybe egy „I” szócska van belevésve.

Belsőm gyakran viselkedésemen is megmutatkozik. Címszavakban a belső tulajdonságaim a, kedves, könnyen barátkozó, és a segítőkész. Szeretek emberek között lenni, de néha gyorsan eldurran az agyam, mely embertársaimra veszélyes is lehet. Hiába élek már jó ideje, a kontrollom még mindig nem az igazi, ha meg fel is húznak, az csak rátesz egy lapáttal. Ám nagyon tudok szeretni is. Barátaimat családomként kezelem, kik közel állnak hozzám azok mind fontosak számomra. Mivel könnyen barátkozó vagyok, és kedves is, ezért sok barátom van, kik bármikor, bármiért kiállnának értem. Ám a nagy többség nem tudja titkomat, mely oly titokzatossá tesz, a tény mely az éjszakába vetett. Pontosabban szólva, csak Jessica tudja, a barátnőm.

Viki • 14 • nincs multim • kb 1 éve vagyok benne a szj. világában - nyáron lesz kerek 1 éve.
1870. Los Angles -
Egy 2 éves kisfiúra találtak rá összeverve egy sikátorban a rendőrök, mint kiderült a kisfiú a gazdag Mr-és Mrs Eaton fia. – Máig emlékszem arra a szörnyű napra, mindig csak ezen gondolkozom. Nem tudhatom gyermekkoromat igazi gyermekkornak. A szüleim 2 éves koromban meghaltak egy rablás közepette, míg én otthon mit sem tudva a bejárónővel voltam, ki mikor megtudta a halálesetet félt hogy én leszek a következő, ezért ott hagyott engem a házban. Szó is, igaza lett, a rablók bejöttek a házba, addigra engem éhesen, szomjasan találtak, s mondván úgy is elpusztulok, nem öltek meg. De annyit megtettek, hogy szétvertek, s bedobtak a sikátorba, nehogy bárki megtaláljon. Ám a rendőrök még az nap rám találtak. – a halál szélén lebegtem több ok miatt is 1) – Majdnem halálra vertek;
2) – Rég nem ettem, s nem ittam semmit, mely ebben a korban halálos.
De az orvosoknak sikerült megmenteniük az életemet. Ezután nevelőszülőkhöz adtak. A nevelőim 17 éves koromig nagyon jól bántak velem, de aztán minden rossz jegyért elkezdtek verni. Akkoriban volt, hogy vámpír lettem, pontosabban erre úgy 1 évre, és kis koromban lusta voltam, mely a vámpírrá válás után rosszabbá vált. Egy nap nem tudtam fékezni nevelőim iránt érzett, bennem felgyülemlő düht, s lemészároltam őket. De mivel erről senki nem szerzett tudomást, így magam ura voltam, s 19 évesen elmentem dolgozni. De nem jöttem ki a munkatársaimmal, hiszen ők olyan 20-25 évesek voltak, míg én csak 19. Ekkor volt, hogy ellenem voltak a munkatársaim, és a főnököm is. Menekülésem egy műhelybe vezetett, hol megismertem Bob Frehit, ki saját gyermekeként fogadott be, s oktatott. Nagyon sokat tanultam tőle, többek között neki köszönhetem mostani autó javító állásomat is. Bob annyira jó barátommá vált, hogy képtelen voltam bántani, vagy magamhoz hasonlóvá tenni, így embernek hagytam, azzal a tudattal bármikor elárulhat, s kikotyoghatja titkomat. Mivel közben felcseperedtem, már jól benne voltam a 20-as éveimben, ezért elmentem világot látni. Mentem én Hawaii-ra, mentem New Orleansba – ez is egy érdekes sztori – New Orleans-ban töltött éveimre visszaemlékezve egy csoda szép lány jut eszembe. A neve Jessica Ground, rettentően belezúgtam anno. Mikor odaérkeztem Jess volt az, aki idegenvezetőmként körbevezetett. Akkor már tudtam ez a város olyan, amilyen én, s a lányról sem gondoltam máshogy. Ám Jess-nek volt egy nővére, ki 30 éves volt. Őt Bridgit-nek hívták. Bri egy vadász volt, ki rájött titkomra, és vagy 10 éven át bezárva tartott egy sötét kamrában, minden héten egyszer lecsapolt. Az utolsó hétnél jártunk, hogy az utolsó csepp véremet is kiszívja már akkora rideg, s gyenge testemből. Ám Jess, kibe mind végig szerelmes voltam, megmentette életemet, nővérét feláldozva. Nem kockáztatva, hogy rajta van a vadász átok, fejbe vágta. Kissé kínos volt, hogy egy nő mentett meg, de akkor, abban a pillanatban örültem, hogy megmentett. Azóta is ő a barátom, s nem elég, hogy barátom, ő a lelki társam is. Akkoriban ember volt, de az ő kérésére magamhoz hasonlóvá tettem, hogy örökké együtt lehessünk. Mikor egy időre véget ért a vámpír üldözés, elutaztunk Mystic Fall's-ba. Már több mint 70 éve itt élünk, nyugalomban, és békességben.
Every kiss is a touch

A hozzászólást Jared Eaton összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 27, 2014 10:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jared Eaton ♠

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Karakterek :: Alkoss karaktert! :: Elkészültem!-