No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Jennifer Abbot  EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Jennifer Abbot  EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Jennifer Abbot  EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Jennifer Abbot  EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Jennifer Abbot  EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Jennifer Abbot

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Anonymous
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vendég

Jennifer Abbot  Empty
TémanyitásTárgy: Jennifer Abbot    Jennifer Abbot  EmptySzomb. Aug. 31, 2013 11:05 am

Jennifer Abbot

“Power is like being a lady… if you have to tell people you are, you aren’t.”

Let me
introduce myself!

╏ Becenév: Jennifer

╏ Születési dátum: 1994.03.03

╏ Születési hely: Chicago

╏ Foglalkozás: Tanuló

╏ Családi állapot: Egyedülálló

╏ Erősségek: Eszes, Magabiztos, Elszánt

╏ Tudtad-e, hogy ...?

• Már gyerekkorom óta űzöm a mágiát
  • Öltem már vámpírt és vérfarkast is, nem egyszer
  • Egy olyan könyv őrzője vagyok amelyben titkok lapulnak
    ╏ Vágyak, álmok: Egyensúlyt teremteni a természetben
    Szabadon, kötelezettségek nélkül élni

• A könyvtáros
    19, boszorkány, Emily Vancamp

Alexa
    23, Amelia, Bekah

My whole life

is in your hands now.

Az avar felparázslott lépteim alatt, miközben a magasan álló, ezer éves lombok egymásba bújva suttogták meg érkezésemet. Az égbolt kékje lassan sötétbe fordult, a nap pedig meghajolt a hold hatalma előtt. Patakok fakadtak, a madarak éneke elhalkult, a természet pedig lassan levedlette nyári színeit, hogy őszbe fordulhasson. A hegyek tiszta s hideg levegőt fújtak a városra aminek földje magába szívta jelenlétem. Éreztem, ahogy erőmre csatlakozik a por, kő, gyökér, ág, levél s minden mi élő vagy egykoron sorsát megpecsételve ide rendelte a végzet, ereimbe vájva tüskéit fonódott bele és rácsavarodva testemre vezettet egy olyan hely felé melynek képét már elém festették a természet elemei.

A nap alábukott, az éjszaka pedig megkezdte uralmát és erejével hencegve engedte útjára a sötétség teremtményeit. A förtelmes és gyilkos sóvárgással megteremett lelketlen szörnyeket. Az én lépteim azonban továbbra is csak vezettek. Nem szennyezte félelem a lelkemet hiszen tudtam, a természet gyermekeként épp oly hatalommal ruháztak fel mint a vérből született lényeket. Hirtelen megértettem mit is jelent az én küldetésem, hogy miért neveztek a hazug fények megvetőjének. Egy beteg kor dalosa, megfásult szívvel, ez voltam én. Egy harcos és diplomata akinek feladata óvni a könyvet, egyensúlyt teremteni és nem csak megvetni de ellenállni a sötétségnek, mely sokszor, sokkal csábított mint hinnéd barátom.

Félelmetes árnyak magasodtak a ház falaira mikor megérkeztem. Nem tudtam honnan érkezik a fény még meg nem pillantottam a tenyereim melyekben apró lángok bújtak meg, fényt nyújtva lépteimnek. Ahogy beléptem, az ajtó becsukódott mögöttem. A ház vidám kacajok helyett ürességgel volt megtöltve. Magánnyal, rémülettel, gyűlölettel és félelemmel. Az itt ragadt lelkek érzései vonták be vérmes mázzal a falakat és mikor a pincébe értem, a fojtogató érzés mi idáig kísért, végre elengedett. Megérkeztem. A szellemek pedig eleresztve eddig rázott láncaikat üdvözöltek köreikben és a városban. Idevezettek, hogy tudassák velem; a nap és hold gyermekeként itt mindig menedékre lelek és hogy figyelmeztessenek; még nem vétek törvényeink ellen, addig erőik bennem egyesülnek majd és segítenek míg szükségem van rájuk.

- Ez volt az első nap. – mondtam a nagyapámnak, a telefonon keresztül miközben az apró lakás ablakán figyeltem a csillagok beragyogják az eget. Mindig is nagyon közel álltam a nagyapámhoz. Nagyon szoros kötelék fűzött hozzá. Ő maga is varázsló volt így egész életemben fordulhattam hozzá és most is ezt tettem. Nem voltam egészen biztos benne, hogy ez az erő mellyel találkoztam nem fordít-e ki önmagamból, így hát felhívtam azt az embert akinek bölcs szavai mindig nyugalmat hoztak és ez most sem esett másképpen.
    - Erős vagy Jennifer. Ne riadj meg az ismeretlentől. Nincs okod bizalmatlanságra tökmag. – ejtette ki a szavakat, amelyek mosolyt csaltak az arcomra majd elfordulva az égtől tértem vissza a kanapéra, a kandalló elé melyben vidáman pattogott a tűz.
    - Ígérd meg, hogy meglátogatsz. – kértem tőle, hiszen jelenléte még több erőt adott mint szavai, arról nem is beszélve, hogy tanácsai mellett, úgy éreztem, akármire képes vagyok. Szüleimmel ellentétben – akiket imádtam – ő nem úgy nevelt, hogy egy küldetésem van melyet mindenképp végre kell hajtanom, épp ellenkezőleg. Azt akarta, hogy találjam meg azt ami szabaddá tesz, ami elvezet majd arra az ösvényre amin járnom kell.
    - Megígérem. – még beszéltünk egy keveset majd úgy döntöttem, ideje elengednek a segítő kezet és lassan álomra hajtanom a fejem, hogy holnap, elinduljak egy már kijelölt úton és megkeressem azokat, akikkel feltétlenül beszélnem kell.

Vissza az elejére Go down
    Katherine Pierce

Katherine Pierce
    Take care, cuz' I'm a(n)...
    Human
    » lakhely : ☣ mystic falls, nothing (bad) ever happens here
    » foglalkozás : ☣ psychotic bitch

Jennifer Abbot  Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Jennifer Abbot    Jennifer Abbot  EmptySzomb. Aug. 31, 2013 2:18 pm

Elfogadva!

Hűha... nagyon tetszett a karakterlapod, szerintem már mondanom sem kell, hogy imádom, ahogyan fogalmazol. (: Szépen fel volt építve az égész történet és... ragozhatnám még itt órákig, mennyire imádtam, de nem tartalak fel
    Szerintem tudod a dolgod, szóval nem is járatom a szám, nyomás játszani! Nááá
    Vissza az elejére Go down

Jennifer Abbot

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
    1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
    Love Bites R.P.G. :: Karakterek :: Boszorkányok, varázslók-