Mercedes DessaugeTake care, cuz' I'm a(n)...
| Tárgy: ◊ Mercedes Dessauge - troublemaker, that's my middle name Pént. Nov. 08, 2013 6:39 pm | |
|
Mercedes Rene Dessauge
Why does it feels so good but hurts so bad? Let meintroduce myself!
╏ Becenév: Merce.
╏ Születési dátum: 1990. június 27.
╏ Születési hely: Franciaország, a fény városa, Párizs.
╏ Foglalkozás: Munkát keresek.
╏ Családi állapot: Szingli.
╏ Erősségek: ◊ Kitartó vagyok. ◊ Képes vagyok másokat manipulálni. ◊ Akihez ragaszkodok, azért bármit megteszek.
╏ Tudtad-e, hogy ...?
Franciaországban nőttem fel...?Van egy bátyám...?Folyékonyan beszélek franciául...?
╏ Vágyak, álmok: Szeretnék végre találni egy normális munkát, amiből megélhetek. Valamint szeretnék megtalálni a boldogságom, és azt az életet, amiről mindig is álmodtam.
little troublemaker ╏ 23, humans, Sasha Pieterse ╏
kexii ╏ 14, Lökszi ╏
My whole life
is in your hands now. Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert!
|
|