No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Férfi mosdó EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Férfi mosdó EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Férfi mosdó EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Férfi mosdó EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Férfi mosdó EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Férfi mosdó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vampire
» lakhely : ↷ Whitmore college.
» foglalkozás : ↷ student.

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyVas. Nov. 18, 2012 9:15 pm

Stefan & Elena like Katherine

Mellkasom alatt összefontam a karomat, és elkaptam a tekintetemet. Fájt, amit mondott, de igaza volt. Részben.
- Stefan.. neked már több, mint 150 évnyi tapasztalatod van. Nem tudok az érzelmeim felett uralkodni, sajnálom. - artikuláltam az utolsó szót. Olyan, mintha minden egyes érzelmem a százszorosára nőtt volna.
Nem tudtam mit felelni, egyszerűen nem volt hozzá erőm, se kedvem. A bűntudat mart engem belül, és bármire is gondoltam nem múlt el. Fájt, hogy miattam ment tönkre a kapcsolatunk. Az én bonyolult érzelmeimnek köszönhetően nem tudok egy normális párkapcsolatban élni. Bravó Elena!
- Sajnálom. - mondtam még egyszer. - Szeretlek, mindennél jobban. - tiszta nedves volt az arcom a könnyektől. Itt a búcsú, érzem. De már hányadszor? Megcsókolt, de nem volt olyan, mint a régi. Elhalt. Nem.. Nem akarom őt elveszteni, meg fogok változni, ígérem. Csak adj egy kis időt.
Nem volt elég merszem mindezt hangosan kimondani, és kisétált a mosdóból. Talán az életemből is..
Ismét a földre rogytam, és hangos zokogásba törtem ki. Nem érdekel, hogy éppen a férfi mosdó kellős közepén vagyok, de muszáj. Muszáj kiengednem magamból a felgyülemlett negatív érzelmeket, mert a végén beleőrülök.
Játék lezárva!
Játéktér szabad!
Vissza az elejére Go down
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyVas. Nov. 18, 2012 8:24 pm

Elena & Stefan

Az arcát fürkésztem, miközben beszélt.
- Megértelek, de én hányszor vágtam ilyesmit a fejedhez, ha dühös voltam? - nem akartam, hogy kényelmetlenül érezze magát, de meglehet, mégis így lett.
- Erre nem tudok most mit felelni. Teljes szívemből szeretlek, de valami más lett. - nem akartam azt mondani, hogy valaki más lett. Mekkora önzőség lett volna tőlem. Így is kényelmetlenül érzem magamat, amiért ilyen gondolatok fogalmazódtak meg bennem.
- És itt van Damon is... - hagytam félben a mondatot. Hogy lehet az, hogy Katherine ennyire beleültette a bogarat a fülembe? Mármint a bizalommal kapcsolatban...
- Szeretlek... - feleltem egyszerűen, miközben két kezem közé vettem az arcát, és finom csókot leheltem rá. Magam is összezavarodtam.
- Nekem most... el kell mennem.... - fogalmaztam meg egy béna kifogást, s Elena-t ott hagytam, kétségek közt.
Haza kell mennem hogy kitisztíthassam a fejemet, s átgondolhassam a dolgokat.

Játék Vége!
//Nagyon szépen köszönöm, remélem mihamarabb összefutunk! (://
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyVas. Nov. 18, 2012 6:15 pm

Kérdésére inkább nem válaszoltam. Nem tudtam volna mit felelni, de szerintem nem is várt rá választ. Abbahagytam arcának a cirógatását, mikor azt mondta, hogy végleg kisétáltam az életéből. Hogy merte ezt tenni? Mit élhetett át Stefan.. Nem is merek belegondolni.
- Nem úgy értettem. - vágtam közbe, és megcsóváltam a fejemet. Nem akartam ezt mondani.. - Csak nagyon dühös voltam, és.. - haraptam el a mondatomat, mert nem tudtam tovább folytatni. Az alól pedig tényleg nem tudom kimagyarázni magamat, hogy Damon nevét ejtettem ki hangosan. Az egyszerűen megtörtént. De akkor először, és utoljára. Soha többé nem fogok ilyet véteni.
A csókról nem tudtam, hogy mit feleljek. Azt hitte én vagyok az, és még meg se fordult az agyában, hogy Katherine lenne. Nem is csókolt vissza. Az utolsó mondatát elengedtem a fülem mellett. Rá emeltem a pillantásomat és neki kezdtem. Valószínűleg ez lesz a legnehezebb beszédem, amit valaha életemben ki kellett magamból préselnem.
- Stefan.. Te együtt akarsz velem lenni? Mert, ha nem megértelek. De döntenünk kell. És bármit választasz, én meg fogok vele elégedni. Ha azt mondod, hogy igen.. sétáljak ki az életedből, megteszem. - egy pillanatra se tekintettem el. A lelkem sajgott, féltem a választól, de ha neki így lesz jobb.. A lényeg, hogy boldog legyen. És ha én azt nem tudom megadni, talán valaki más majd képes lesz rá.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyVas. Nov. 18, 2012 12:14 am

Elena & Stefan

- És mit érnék el vele? - semmi értelme, hogy Elena-t hibáztassam. Így is annyi minden miatt okolhatja magát, nem akarok rátenni még egy lapáttal.
Éreztem, ahogy puha bőre az arcomhoz ér, s melegség öntött el. De ezt megint nem tudtam mire vélni. Az egyik pillanatban még Damon-ról fantáziál, majd engem simogat.
- De elhittem. Minden valóságosnak, igazinak tűnt. Még az okok is. - volt értelme azoknak a dolgoknak, amit Elena - jobban mondva Katherine - mondott az egyik teremben. Nem bízunk meg egymásban.
- Mármint, a szakítás nem is teljesen jó szó rá, hisz' nem is vagyunk együtt. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy végleg kisétáltál az életemből.
Lassan kibontakoztam Elena öleléséből, s belekezdtem:
- Erre viszont nem tudok mit válaszolni. Nem mondhatom egyszerűen azt, hogy semmi baj. Mert igenis bánt, hogy Damon-ról fantáziálsz. De nem is tudok mit tenni ellene. És valljuk be, az egész az én hibám. Hisz' nem minden körülöttem forog. - idéztem végül Elena szavait.
- Katherine... a nevedben megcsókolt... bár azt nem nevezném csóknak. De nem tudtam, hogy nem te vagy az. Igazából vissza sem csókoltam. - vajon melyik lett volna a jobb? Ha visszacsókoltam volna, vagy ha nem? Hisz' azt hittem akkor róla, hogy Elena, s mégsem csókoltam vissza.
- De a bizalomról is szó esett. - zártam le a történetet.
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 11:51 pm

- Nyugodtan kiakadhatsz. Én azt tenném. - hajtottam le a fejemet, szégyenkezve. Végig simítottam az arcán, és boldog voltam. Nem azért, amit tettem, hanem hogy túlélte. Hogy itt van mellettem.
Felment bennem a pumpa, mikor azt mondta, hogy szakítottunk. Mi van? Amikor kirohamoztam az osztályteremből, biztos vagyok benne, hogy nem szakítottam vele. Hacsak addig nem találkozott Stefan-nal.. Talán ezért is volt olyan indulatos. Kezd összeállni a kép.
- Öt perccel ezelőtt? És szerinted volt időm átöltözni? Be lettünk csapva, Stefan. - húztam el a számat, és nem is mertem belegondolni, hogy Katherine mi mást tesz még az én nevemben. Bár azért a szakítás nem nagy ügy. Durvábbra számítottam, az ilyesmit percek alatt rendbe lehet hozni.
- Ne sajnálj semmit, én vagyok az akinek kell. - öleltem magamhoz, és örültem, hogy hisz nekem. - Sajnálom, ami történt.. Miután megérkeztünk. - súgtam a fülébe és elengedtem őt. Fura, ahhoz képest, hogy hogyan jöttünk a bálba. Nem is kettesben.. Meg voltam bizonyosodva arról, hogy Kath-be szerelmes holott nem. Hanem belém.
- Mit tett még Katherine a nevemben? - kérdeztem rá.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 11:32 pm

Elena & Stefan

- Semmi gond. - feleltem, miközben erőltetett mosoly jelent meg az arcomon. Még mindig nem voltam a helyzet magaslatán.
Bevallom, bántott az, amit Elena tett. De mit tehetnék? Ami történt, az megtörtént, nemde? Bár én úgy hiszem, akit igazán szeretsz, nem bántasz. Elena-nal ez másként működhet.
- Ha hiszek is, még mindig nincsenek tisztázva a dolgaink. - meglehet, kicsit komor volt a hangulatom, de mit vár az ember? Alig néhány perce tértem vissza a halálból.
- Vicces, hisz' alig öt perce szakítottunk. Jobban mondva Te, Velem. - mondtam, miközben tekintetemmel a padlót pásztáztam.
- És sajnálom az előbbit. Nem akartalak bántani. - érdekes, hogy ezt pont az mondja, akinek kitörték a nyakát.
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 11:11 pm

Számoltam a másodperceket, melyekből lassan percek lettek. 16 perc és 42 másodperc után magához tért Stefan. Letöröltem a könnyeimet az arcomról. Végre Elena-nak szólított.
- Igen. - erősítettem meg. Magamhoz öleltem, és megnyugodtam, hogy életben van. Ha véletlenül a szívét kaptam volna ki... Akkor már nem ébredne fel soha, és azt nem tudtam volna magamnak megbocsátani. Bár azt se tudom, hogy hogyan fogok ezen túllépni.
Kérdésére nem válaszoltam, csak bólintottam.
- Nem volt szándékos Stefan. Nem akartam, de.. nem voltam önmagam. A düh irányított engem. Önszántamból sohasem tettem volna ezt, mert szeretlek. - pillantottam rá komolyan.
- És hiszel nekem? Hogy én vagyok az, és Katherine mindannyiunkat átvert? - kérdeztem reménykedve, hogy végre sikerült-e őt észhez téríteni. Ha még mindig nem fog nekem hinni, akkor nem tudom, hogy mit fogok lépni..
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 10:50 pm

Elena & Stefan

Katherine továbbra is arról próbált meggyőzni, hogy ő Elena. Őszintén szólva a végére már kezdett összezavarni. De miért tette volna ezt az igazi Katherine? Ennek így nincs semmi értelme!
Egyik pillanatról a másikra Katherine, vagy éppen Elena - már nem tudtam eldönteni - kitört szorításomból, s egy szempillantás alatt mögöttem termett. Még felocsúdni sem maradt időm, mikor hirtelen minden elsötétült körülöttem.
Nem tudom, mennyi idő esett ki, amire magamhoz tértem, ha úgy tetszik, feléledtem. A sajgó fejfájásból következtettem, mi történhetett.
Lassan felemeltem a fejemet, majd körülnéztem. Egy zokogó nőt láttam, ahogy éppen rimánkodik.
- Elena? - tisztult ki a fejem.
- Mi történt? Te most komolyan...? - de nem tudtam tovább folytatni a mondatot. Valóban ő tette ezt? Ő egyáltalán Elena?
- De hát miért? - értetlenkedtem tovább. Ha szeretsz valakit, nem akarod megbántani sem. Nemhogy megölni.
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 2:51 pm

- Én vagyok az. - mondtam meggyőzően. Szemeim csillogtak, és alig vártam, hogy a karjaiba borulhassak. Addig csókoljam, míg el nem zsibbad a szánk. De ehelyett.. Erősen a falhoz nyomott, kezeim az ő kezeire siklottak, és erősen megszorítottam.
- Engedj el! - sziszegtem, de nem lazított a szorításán. - Nem érted, én vagyok az? Elena vagyok! - már ordítottam. Hát nem fogja fel? Nem látja a szemeimben, hogy én más vagyok? Engem nem a düh, és a bosszú vezérel, hanem a szeretet?
De most, hogy emberi véren élek, s Stefan állatin egy kicsivel nagyobb fölénnyel bírok. Persze, ő erősebb, de azért én sem vagyok gyenge.
Erősen ellöktem magamtól, és a háta mögé osontam vámpírsebességgel. Megfogtam a fejét, és elfordítottam. Hatalmas reccsenés tört fel, és Stefan eszméletét vesztetten a földre rogyott le. És ekkor tudatosult bennem a cselekedetem. Kitekertem a nyakát.. Majdnem megöltem őt..
- Ne, ne, ne! - kiabáltam, és könnyek szökdöstek lefelé az arcomon. A térdemre estem, Stefant az ölembe véve. Simogattam az arcát, közben a saját könnyeim ellepték őt. - Ébredj fel. Sajnálom, Stefan. Kérlek ne haragudj rám. - de nem tudtam semmit se tenni. Mikor fog felkelni? Percek, órák múlva? Fogalmam sincs.. Mit tettem. Istenem, hogy tehettem ezt? Hogy voltam rá képes? Hisz szeretem, de.. Mi baj van velem?!
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptySzomb. Nov. 17, 2012 1:52 pm

Elena & Stefan

Közel álltam ahhoz, hogy kitépjem a szívét. De nem igazán értettem, miért nem ellenkezik jobban. Hiszen ő több száz évvel idősebb nálam, ami azt jelenti, hogy sokkal erősebb is, mint én.
- Tessék? - szavai nagyon megleptek. Ő nem Katherine? De hát.. az nem lehet! Be akar csak csapni!
Nem hagytam magam befolyásolni, megragadtam, és továbbra is a falhoz szorítottam.
- Nagyon jó színésznő vagy Katherine, ezt nem veszem be! - mégis mit képzel magáról? Ki ő? Azt hiszi, minden körülötte forog.
- Ennél gyengébb mesét, még sohasem hallottam. - másrészről viszont kezdtem kételkedni abban, hogy ő valóban Katherine-e. Hisz' most, hogy mind a ketten vámpírok, nehezebb megkülönböztetni őket.
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 11:39 pm

Sírni volt kedvem az örömtől. A nyakába akartam ugorni, és el akartam felejteni az előző veszekedésünket. De nem tehetem meg, mert még mindig abban a tudatban él, hogy én vagyok Katherine. Viszont, ha megtudnám őt győzni, akkor beláthatja az igazat.
- Én vagyok az. - súgtam, és Katherine szokásos arckifejezése eltűnt az arcomról. Helyette átvette a gyengéd mosolyom. - Én vagyok az, Elena. - erősítettem meg, de tudtam, hogy ennyitől nem fog nekem hinni.
- Katherine egy szobába vitt, ahol kicserélte a ruházatunkat. Sajnálom, hogy becsaptalak, csak tudnom kellett, hogy hogyan érzel iránta. - csóváltam meg a fejemet. Nehéz lehet. Így rázúdítom, hogy Elena vagyok, mikor eddig teljesen mást hitt.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 11:34 pm

Elena & Stefan

Néhány másodperc erejéig még a falhoz szorítottam, majd egy váratlan pillanatban már én voltam a falhoz préselve, de nem önszántamból.
- Ne tégy úgy, mintha semmiről sem tudnál, Katherine! - miért járatja a bolondját velem? Miért jó ez neki?
Kérdések, melyekre talán sohasem kapom meg a választ.
- Sohasem hagynám el miattad Elena-t. Ő százszor többet ér, mint te! - már megint itt tartunk?
- Sajnálom, de nem tudom viszonozni! - mindig azt hajtogatja, hogy szeret. De tudom, hogy ebből semmi sem igaz. De ha még az is lenne, nem jelentene semmit!
- Miféle pótlékról beszélsz?! Ő teljesen más, mint te! De ezek a dolgok most nem is érdekelnek! - még hogy pótlék. Rendben, azért figyeltem fel Elena-ra, mert nagyon hasonlít Katherine-re. De csak kívülről. Belső tulajdonságait tekintve teljesen más. De ezt már vele is megbeszéltem.
- Itt az a nagy kérdés, hogy miért csináltad? Miért tetted ezt velem, Katherine? - vajon tényleg ő a hibás, s nem én?
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 11:15 pm

Stefan-t valami, pontosítok inkább valami nagyon feldühítette. Mi van, ha találkozott Katherine-nel, aki épp azt tetette, hogy ő én? Valamit mondott neki, vagy cselekedett, ami ilyen negatív érzelmeket váltott ki belőle? Fogalmam sincs.. És az a legrosszabb, hogy nem kezdhetek itt el sikoltozni, hogy már pedig Elena vagyok, mert nem fog nekem hinni.
Megnyugodtam, mikor megtudtam, hogy nem szeret engem viszont. Vagyis Katherine-t. Egy másodpercre egy mosoly is az arcomra szökött, de gyorsan lehervadt. A falnak szorított, és fordítottam a helyzetünkön. Nem érzi, hogy nem vagyok erősebb nála?
- Már megint mit tett Elena, ami ennyire felbőszített? - hangom gúnnyal csengett. Utoljára 2 évvel ezelőtt, még a szüleim halála előtt voltam ilyen. Amikor Caroline-ról beszélgettünk, mert ugye akkor riválisok voltunk.
- Pedig múltkor nagyon komolynak tűntél. Talán még el is akartad volna hagyni Elena-t, értem. Hova lett az a lelkesedés? - löktem el magamtól, és hátat fordítottam. Kifújtam a levegőt, és remegtek a kezeim. Nehezebb eljátszani Katherine-t, mint hittem.
- Miért? Talán, mert szeretlek Stefan! - na egy kicsit összekuszálom a szálakat. - És te is tudod, hogy Elena csak az én pótlékom. - fordultam vele szembe, komolyan rápillantva. Gyerünk Stefan. Mond ki az igazat, s legalább akkor megtudom, hogy van-e jövője a kapcsolatunknak. Mármint nekem, és neked.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 11:06 pm

Elena & Stefan

Nem értem, miért értetlenkedik. Vagy ennyire gyenge a felfogása, vagy nem tudom.
Bár meglehet, ez is a terve része. Úgy állítja be a dolgot, hogy semmiről sem tud. Azt hiszi, bedőlök neki, pedig nem fogok!
- Ó, az én eszem teljesen a helyén van, de a tiédben már nem vagyok olyan biztos! Hacsak nem akarod, hogy itt helyben kitépjem a szívedet! - tajtékoztam tovább a dühtől.
- Az egy apró nyelvbotlás volt, mindenkivel előfordul! - vágtam hozzá keményen a szavakat.
- Mi az, hogy döntsek? Miről kellene döntenem? Ne akarj átverni! - azzal felrángattam a földről, és nekiszorítottam a falnak.
- Miért kell mindig ezt csinálnod? - szóltam hozzá ismét, elkeseredett hangon, de továbbra sem engedtem a szorításon.
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 10:47 pm

Tágra nyíltak a szemeim, s kapkodtam a levegőért. Fogalmam sincs, hogy hol vagyok, s mi történt. Majd lassan eszembe jutott minden. Katherine.. Gyorsan felkeltem, kisimítva a gyűrött ruhámat. Vagyis Katherine ruháját. Vagyis nem.. Enyém volt. Csak valahogyan eltulajdonította tőlem.
De itt az ideje, hogy bosszút álljak rajta. Ha ő Elena akar lenni, legyen. Én is kifogom őt adni, tönkreteszem őt..
A düh vezérelt engem. Kisétáltam a szobából, immár visszanyerve az egyensúlyomat, és az eszméletemet. Viszont alig tudtam menni, máris egy ismerős személlyel találtam magamat szembe, aki hamar berángatott a férfi mosdóba.
- Stefan elment az eszed? - kérdeztem hangosan, mielőtt a falhoz vághatott volna. Hangosan felsziszegtem, majd rájöttem, hogy ő nem tudja ki is vagyok igazából.
- Miről beszélsz? - emeltem fel a hangomat, és hirtelen szerepet váltottam. - Nem értem a hangulatingadozásaidat. Múltkor még azt mondtad szeretsz, most meg akarsz tőlem válni. Dönts Stefan! - hangsúlyoztam ki a szavakat, és legbelül a szívem reszketett. Ha Katherine-t választja, abba én.. én.. belepusztulok.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyPént. Nov. 16, 2012 10:25 pm

Elena & Stefan

Nem tudom, miért rohantam Katherine-hez. Csak azt tudtam, hogy valakin bosszút akartam állni. Mérhetetlen düh uralkodott el rajtam, alig bírtam türtőztetni magamat.
Ki ennek az egésznek a kiváltója? Meglehet, én sem vagyok teljesen ártatlan a dologban, de Katherine miatt van minden! Mindig minden miatta van, a kezéhez bonyodalmak, fájdalmas pillanatok tapadnak.
De az is lehet, hogy telebeszélte mindenfélével Elena fejét, ő meg persze könnyen befolyásolható.
Nem érdekelnek a következmények, mindenféleképpen kiderítem!
Szerencsémre nem kellett sokáig keresgélnem, amint megláttam Katherine-t a folyosón, berángattam a legközelebbi helyiségbe, ami történetesen egy férfi wc volt.
- Miért csinálod ezt? Ez is biztosan a te műved! - zúdítottam rá a szavakat, mindenféle köszönés nélkül.
- Ne tégy úgy, mintha semmiről sem tudnál! - ordítottam tovább, s nekivágtam a falnak.
Azt kívántam, neki is legalább annyira fájjon, mint nekem. És ha ezt fizikai fájdalommal kell elérnem, hát legyen!
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Férfi mosdó   Férfi mosdó EmptyCsüt. Aug. 30, 2012 5:36 am

Ajánlott tartalom

Férfi mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Férfi mosdó   Férfi mosdó Empty

Férfi mosdó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Női mosdó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Mystic Falls :: Város szívében :: Mystic Falls-i Gimnázium-