No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Tanári szoba - Page 2 EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Tanári szoba - Page 2 EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Tanári szoba - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Tanári szoba - Page 2 EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Tanári szoba - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Tanári szoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vampire

Tanári szoba - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tanári szoba   Tanári szoba - Page 2 EmptySzomb. Nov. 10, 2012 6:38 pm

Elena & Stefan

Nem válaszoltam Elena érdeklődő kérdéseire, inkább becsuktam az ajtót, és a közeli bárpulthoz indultam.
Kell lennie valahol egy vitrinnek...
És valóban, a sarokban megbújt egy a diákok elől jól elrejtett kis italos szekrény. Tapasztalatokból merítve, egy-egy tanári konferenciáról bőven maradnak meg különböző szeszes italok. Főleg whiskey.
Elena már elég türelmetlennek tűnt, de csak neki akartam jót.
- Azt mondtad nem szereted az olcsó sört! - mosolyogtam rá, immár a kezemben tartott whiskey-s üveggel. Két poharat is találtam a bárszekrényben, amibe lassacskán kitöltöttem az italokat.
- Egészségedre! - mondtam egyszerűen, belekortyoltam, majd leültem az egyik közeli székre.
- Hogy érzed magad? És ezt most nem csak a bálra értem. - tettem fel az egyik, jelen helyzetben legkézenfekvőbb kérdést.
Nem tudom, hogy állunk. Mostanában minden olyan zavaros, nincs értelme semminek sem. Miért érdemes létezni, ha nincs valakid, akivel minden percet megosztasz?
Ígéretet tettem Elena-nak, hogy nem csinálok semmi hülyeséget, és tartom is a szavamat. De ez akkor is szörnyű érzés.
- Szinte nem is beszéltünk azóta, mióta, tudod... Szóval, érdekel mi van veled, hogy vagy. - habogtam össze-vissza, miközben közelebb léptem hozzá, nem tudva miről beszélhetnék vele. Milyen témát hozhatok fel, ami nem érinti őt érzékenyen? Megemlítsem a Katherineset, vagy épp ne tegyem?
Vissza az elejére Go down
Elena Gilbert

Elena Gilbert
Vampire
» lakhely : ↷ Whitmore college.
» foglalkozás : ↷ student.

TémanyitásTárgy: Re: Tanári szoba   Tanári szoba - Page 2 EmptySzomb. Nov. 10, 2012 1:45 pm

Stefan & Elena

// Folyosóból //
Ő is ugyanolyan hamar végzett az italával, mint én. Csodálkozva néztem a nyakát. Olyan finom a bőre, meg akarom érinteni, oda akarok hajolni, át akarom lyukasztani a hatalmas tépőfogaimmal a bőrét..
Hirtelen elkaptam a tekintetemet, amikor megéreztem, hogy a fogaim megnövekedtek, felszakítva az ínyeimet. A szemem alatti erek megduzzadtak. Lehajtottam a fejemet, hagytam, hogy a dús barna hajam eltakarjon.
- Csak megigazítom a hajamat. - füllentettem, és lehunytam a szememet. Jeremy-re gondoltam. Ő miatta teszem mindezt, miatta élek még mindig, mert tudom, ha én nem léteznék ezen a földön, akkor magára maradna. Egyedül. És ezt nem hagyhatom, valakinek a gondját kell viselni. És az a feladat rám hárult. Beletúrtam a hajamba, s úgy csináltam, mintha épp rendezgetném. Már semmi nyoma nem volt annak, ami az előbb történt velem. Egy zavart mosoly jelent meg az arcomon, és kérdőn felszaladt a szemöldököm, mikor Stefan megszólalt.
- Hova megyünk? És mit csinálunk? - vigyorogtam, és majd kiugrottam a bőrömből az izgalom miatt. Amikor kezeink érintkeztek olyan érzés kapott el, mintha lángolnék belülről, de persze jó értelemben. A tanári szoba előtt álltunk meg, és befáradtam. Amint beértem egyből megfordultam, hogy Stefan-nal szembe legyek.
- Miért pont ide jöttünk? - biccentettem oldalra a fejemet, és szemeimet le nem vettem róla.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

TémanyitásTárgy: Tanári szoba   Tanári szoba - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 30, 2012 5:38 am

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tanári szoba   Tanári szoba - Page 2 Empty

Tanári szoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» A 27-es szoba
» 1. szoba
» 2. szoba
» 17. Szoba
» Festő szoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Mystic Falls :: Város szívében :: Mystic Falls-i Gimnázium-