No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Könyvtár EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Könyvtár EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Könyvtár EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Könyvtár EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Könyvtár EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Damon Salvatore

Damon Salvatore
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vampire
» lakhely : † Mystic Falls again
» foglalkozás : † I keep myself busy

Könyvtár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Könyvtár EmptySzer. Szept. 19, 2012 1:51 pm

Könyvtár Amazing-beautiful-damon-salvatore-famous-ian-somerhalder-Favim.com-236373_large
...Alyssa Lilyan Lewis...

A szomjúság őrjítő hatással van rám, nem tudom kontroll alatt tartani magam, mégsem megyek vadászni. Egy zacskós vért ittam meg, az is még tegnap este volt, azóta pedig ki sem mozdultam a szobámból. Már nem merek sehova sem menni, mindenhol összefutok valakivel, nem tudok rendet tenni a fejemben, ha nem lehetek legalább egy teljes napig egyedül. Szerencsémre senki nem zavart meg, mióta tegnap betettem ide a lábam. Talán szüksége van a magunkfajta, valódi vámpíroknak alvásra, de mivel nem túl sokat ettem az utóbbi időben, a testem úgy viselkedik, mintha halott lennék. És különben sem tudtam volna elaludni, akárhányszor csak lehunyom a szemem, képed tódulnak be az elmémbe, melyt a tudatom fel is lök a felszínre, és úgy érzem, nem tudok megbirkózni az érzelmeimmel. Nem kellett volna visszajönnöm Mystic Falls városába, hisz' itt soha nem történik semmi jó dolog, életem legfájdalmasabb pillanatait ebben a koszfészekben éltem át. Miért húz hát vissza a szívem ide? Elena volna a kulcs? Minden Elenához vezet vissza? Ebben valahogy nem tudok hinni. Nem kötődhetek ilyen erősen egy emberlányhoz - vagyis egy fiatal vámpírhoz, az lehetetlen, hogy egy nő legyen az oka mindennek. Nem, valami egészen más, talán a természetfeletti erő vonz, talán csak tudat alatt szeretem a szülővárosom, vagy mert Stefan az egyetlen élő rokonom. De nem foghatok mindent egy emberre. Mindig más miatt tértem vissza ide, de bármi, vagy bárki is volt az oka, önszántamból léptem át a városhatárt, nem kényszerített senki. A szemem előtt kell lebegnie ennek, és nem szabad mindig bűnbakot keresnem, amúgy sem érek el semmit a vádaskodással.
Nyílik a bejárati ajtó, léptek zaja zavarja meg merengésemet, dühösen szusszantva ugrok fel az ágyról, és termek a lépcső tetején egy szempillantás alatt. Gyanúsan méregetem a bejárati ajtót, ahogy lépdelek le a lépcsőfokokon, de azonkívül, hogy az tárva-nyitva van, semmi furcsát nem észlelek. Megállok a lépcső utolsó fokán, oldalra billentem a fejem, és a könyvtár ajtajához lépek, ami szintén sarkig nyitva áll, motoszkálás hallatszik bentről. Teszek néhány lépést, de földbe gyökerezik a lábam, amint megpillantom valaki hátsóját. Elgondolkodok egy pillanatra, mert mi van, ha Stefan újra rászokott az embervérre, és nassolni valót hozott a házunkba? De hamar elvetem a gondolatot, mert drága öcsikém vagy még mindig a pincében raboskodik, vagy a szőke barátnőjével mászkál valamerre. De akkor ki ez a nő? Megkerülöm az asztal fölé görnyedő alakját, és vele szemben állok meg, szemei kikerekednek, majd' kiesnek a helyükről, s még a szám is tátva marad. - Alyssa? Alyssa Lilyan Lewis?? - kérdezek rá, persze tudom, hogy a válasz egy hatalmas nagy IGEN, de ettől még a kérdés kicsúszik a számon, és megdöbbenve meredek a nőre. Természetesen tudom, ki ő, hiszen általam lett vámpír, azon a furcsa éjszakán, mikor meglátogattam azt a bizonyos helyet, ahol akkor jártam először, s utoljára. - Mit keresel a városban? - kérdezem egy féloldalas mosoly kíséretében, és felvonom egyik szemöldököm.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Anonymous
Vendég

Könyvtár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Könyvtár EmptyKedd Szept. 18, 2012 9:19 pm

Mr. Salvatore részére Razz

Mystic Falls. Először nem is akarok ide jönni, hisz már vagy 50 éve annak, hogy nem láttam őt. Ő ajándékozta nekem az öröklétet, amiért talán hálás is vagyok, de ezt nem kötöm az ő orrára. A mi kapcsolatunk, már ha lehet ezt kapcsolatnak nevezni, elég fura. Sosem tápláltunk egymás iránt gyengéd érzelmeket, mégis mindig szex lett a vége, ha találkoztunk. DE az ég világon senki nem tudd arról, hogy bármi közöm lenne Damon-höz, csak Katherine, az ex-szerelme, aki az én öhm barátnőm. Igen elég bonyolult, ez, de utálok unatkozni.
Ahogy kiszállok a taxi-ból, fehér trikóban, fekete miniszoknyában, ami épp csak takarja szexi fenekem, fekete csizmával. Sminkem: szemem kihúzva, vérvörös szájfény. A Damontől kapott napfény-lánc mindig a nyakamban lóg, így nappal is járhatok nyugodtan. Mivel senki nem nyit ajtót, így belépek. Lassan járok körbe a házban. Mi van ezek elköltöztek? Nem, Damci biztosan itt van, Katherine hasonmásáért nyal megint, gondolom...
Végül a könyvtárba lépek be, egy perc gondolkodás után az asztalon kezdek el kutakodni. Hmm, semmi érdekes. Biztos vagyok benne, hogy Damon segít nekem, hogy egy szó nélkül hajlandó előkeresni azt a mocskot, és mielőtt meghal, biztos lehet benne, hogy halálra kínzom....Ha rágondolok csak elkap a méreg és legszívesebben valakit megfojtanék. Rákönyöklök az asztalra, úgy vizsgálódom a papírok között, tehát ha valaki belép a formás popommal találja szembe magát.
Stefan.Salvatore

Stefan.Salvatore
Vampire

Könyvtár Empty
TémanyitásTárgy: Könyvtár   Könyvtár EmptyVas. Szept. 02, 2012 2:30 pm

Ajánlott tartalom

Könyvtár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Könyvtár Empty

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Könyvtár
» Második Könyvtár
» Első Könyvtár
» Nyilvános könyvtár

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Mystic Falls :: Otthon, édes otthon :: Salvatore vendégház-