Haven SassietTake care, cuz' I'm a(n)...
| Tárgy: Haven Sassiet Szomb. Ápr. 26, 2014 6:21 pm | |
| Haven SassietStop wishing the things you want. Start doing them. Becenevek: Haven. Születési dátum: 1995. aug. 04. Születési hely: Londonban. Kor: 17. Csoport: ember. Foglalkozás: Legfőképp a bátyám néha csöppet sem vicces humorát viselem el. Ez nem elég? Családi állapot: Egyedül, mint a kisujjam. Play by: Lily Collins. Erősségek: Hűség, kitartás, és olykor elég meggyőző tudok lenni. Tudtad-e, hogy...? Szeretnék én is valami különleges adottságot, de még nem igazán mondtam ezt el senkinek, mivel szerintem is őrültség. Tudok a természetfeletti világról. Félek a bogaraktól. Brr. Vágyak, álmok: Cameron néha elég fárasztó tud lenni, szóval nekem elég annyi is, hogy ne haljak meg ideg összeroppanásban. De mint már említettem is, egy kis fura képesség is jól jönne.
| EZ VAGYOK ÉN! Pár mondatban írd le, hogy milyen a karaktered külsőleg és belsőleg. Mit szokott viselni, hogyan hordja a haját, milyen színű a szeme és lányok esetében szokta-e sminkelni magát? Ilyen dolgokra gondolunk. Belső jellemzésnél pedig a főbb jellemvonásokra vagyunk kíváncsiak, leírhatjátok azt is, hogyan viselkedik a karakteretek különböző helyzetben (pl stresszhelyzetben). Minimum 200 szót várunk! Pár mondatban írd le, hogy milyen a karaktered külsőleg és belsőleg. Mit szokott viselni, hogyan hordja a haját, milyen színű a szeme és lányok esetében szokta-e sminkelni magát? Ilyen dolgokra gondolunk. Belső jellemzésnél pedig a főbb jellemvonásokra vagyunk kíváncsiak, leírhatjátok azt is, hogyan viselkedik a karakteretek különböző helyzetben (pl stresszhelyzetben). Minimum 200 szót várunk! | NÉV • KOR • MULTIK • MIÓTA SZEREPEZEL?Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! Ide jön a már jól ismert előtörténet, ami minimum 400 szavas kell legyen. Teljes mértékben nyitottak vagyunk, hisz a munkád tartalmára vagyunk kíváncsiak, s nem annak formájára, így az előtörténetedet ú.n. freestyle-ban írhatod meg. Szóval, lehet hagyományos, ahol felvázolod az életedet a születésedtől a napjainkig; lehet szerepjáték példa; vagy lehet egy teljesen más műfaj (akár olyan is, amit te magad találtál ki), csak egyre vigyázz: a megadott szószám (400) kötelező! Sok sikert! |
|