VendégTake care, cuz' I'm a(n)...Vendég
| Tárgy: Re: Vízesés Csüt. Aug. 09, 2012 12:31 pm | |
| Brian & Elizabeth Ezt viselem!
Miután Danel beszéltem a parkban úgy döntöttem, hogy körbe nézek még a városban hátha lesz valami érdekes. Össze vissza sétálgattam majd kilyukadtam egy vízesésnél. Nagyon szép kis hely volt és nyugis. Nem szeretem a nyugis helyeket, de ez annyira szép volt, hogy nem érdekel, hogy nyugis, vagy sem. Sétálgattam itt mindenfelé, majd rájöttem, hogy nem a magassarkú ide a legjobb viselet. Jobban jártam volna az edző cipővel, de hát ki gondolta, hogy itt fogok kikötni? Néztem ahogy a víz folyt le a hegyről, vagy lehet, hogy csak egy magasabb dombon volt ez az egész, nem tudtam eldönteni, hisz nincs nálam mérő szalag, hogy lemérjem. Arra gondoltam, hogy közelebbről is megnézem a vizet, de nem ez volt a legjobb ötlet a világon, mert a víz közelében kissé vizes volt a föld és ezért a cipőm sarka amikor egy ilyen helyre léptem besüppedt. Szerencs, hogy csak a sarka volt és, hogy nem igazán látszott meg rajta. Úgy döntöttem kissé hátrább fogok most sétálgatni ott talán nem ennyire laza a föld. Hát nem volt annyira laza csak én voltam figyelmetlen és neki mentem egy srácnak. Magas, barna hajú fiatal srác volt. Azt hiszem kissé megbámultam, mert nem kértem bocsánatot. -Oh annyira sajnálom, hogy neked mentem, nem direkt volt és bocsi, hogy csak ilyen későn kértem bocsánatot, csak kissé fáziskésésem van.-hadartam el neki és közben végig a szemébe néztem. Mamám, de szép szeme van. Nem tudtam máshova nézni csak a szemébe és így el is felejtettem bemutatkozni és köszönni neki. -Oh jaj istenem annyira illetlen vagyok. Sajnálom. Elizabeth Moonroe vagyok szia. Ez lemaradt. Ne haragudj érte. Mondtam, hogy fáziskéséses vagyok.-mosolygok kissé zavartan, hisz ennyiszer nem kértem még bocsánatot senkitől és még mindig nem vettem le a szemem a szeméről. -Amúgy nekem kihez van szerencsém, ha szabad tudnom?-most már kedvesen mosolyogtam rá és a válaszát vártam. Olyan kis cuki arca van. Jaj mamám miken jár az eszem.
A hozzászólást Elizabeth Moonroe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 09, 2012 5:23 pm-kor. |
|
Bonnie.BennettTake care, cuz' I'm a(n)...Ghost» lakhely : →Mystic Falls » foglalkozás : →See my friends, on the other side... » avatar : →Kat Graham ♥
| Tárgy: Vízesés Csüt. Aug. 09, 2012 12:13 am | |
| |
|