No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Udvar - Page 2 EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Udvar - Page 2 EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Udvar - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Udvar - Page 2 EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Udvar - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég

Anonymous
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptySzomb. Nov. 10, 2012 9:55 pm

Brian & Elizabeth

Örültem a zenének, mert néha még két percet sem bírok ki zene nélkül, de annak, jobban örültem, hogy Brian magához húzott és megcsókolt. Teljesen a testéhez simultam míg a kezeim a karjain pihentettem. Ez az este is jól kezdődött, hiszen itt vagyok Brian karjai közt, és elég jó így.
-Persze igyunk!-mondtam egy széles mosoly kíséretében, hiszen tudom, hogy a tegnap este is így kezdődött és nagyon jól folytatódott, remélem ez az este sem fog elromlani a végére.
Kibontakoztam az öleléséből, mert sajnos muszáj volt ahhoz, hogy valami ihatót találjunk, majd végig simítottam a karján és megfogtam a kezét. Nem akartam nagyon messze elszakadni tőle így nagyon közel sétáltam hozzá. Ha ennél közelebb mentem volna hozzá, akkor elestünk volna, aminek nem biztos, hogy örült volna, így tartottam egy kis távolságot. Volt valami pult féleség az udvar egyik oldalán és ott volt sör. Nem a kedvencem, de nagy bajom sincs vele. A szabad kezemmel felvettem egyet, majd odaadtam Briannak, majd megfogtam egyet magamnak is. Nem sokat ittam belőle, mert ez az igazat megvallva elég rossz volt és most még szépen fejezte ki magam.
-Hát ittam már jobbat.-mondtam mosolyogva és jobban hozzásimultam Brianhoz. Ha mellettem lesz egész este, akkor tetszeni fog ez a buli.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Anonymous
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptySzomb. Nov. 10, 2012 9:28 pm

Brian and Elizabeth

Egyből tudtam, hogy vérfarkasnak fogok öltözni, nem csak azért, mert alapból is az vagyok, hanem azért is, mert Klaus hátha felfigyel rám így. Na nem most akartam hibriddé változni, ma csak bulizni akartam és Lizzel lenni.
Az utcába érve, ahol lakik, kicsit beletapostam a gázba, hiszen nem akartam elkésni, pedig már így is késésben voltam. Alig vártam, hogy láthassam, pedig még csak most volt, hogy elváltunk egymástól. A háza elé érve gyorsan leparkoltam, majd szinte kiugrottam az autóból. Az ajtóhoz érve lassítottam a lépteimen, majd becsengettem.
Liz azonnal ajtót nyitott és rám vigyorgott. Ő is vérfakas, remek, olyan lesz, mintha megbeszéltük volna, hogy összeöltözünk. Odahajolt, hogy megcsókoljon, mire én magamhoz szorítottam, visszacsókoltam és a kezeimet a fenekére tettem.
- Szia! Te is, gyönyörű vagy, mint egy... vadmacska. - mosolyodtam el, arra az estére gondolva, mikor kicsit részegesen együtt voltunk a házamban.
- Persze, indulhatunk. - mosolyodtam el és kinyitottam neki az ajtót, majd én is beültem mellé és beindítottam a motort, majd gázt adtam és pár perc múlva már ott is voltunk az iskolában. Sokan vannak, biztosan jó buli lesz, főleg így, hogy Liz itt van velem.
Egyből az udvarra mentünk, hangosan szólt a zene, sokan táncoltak így szembe fordultam Lizzel, átkaroltam a derekánál és szorosan hozzásimultam, majd megcsókoltam.
- Iszunk valamit? - deja vu érzésem van, a tegnapi este is így kezdődött. Lehet, hogy ez az este nem csak vetkőzéssel fog végződni...?
Vendég

Anonymous
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptySzomb. Nov. 10, 2012 5:52 pm

Brian & Elizabeth

Reggel felkeltem és az első gondolatom ez a Halloween-i bál volt. A régi sulinkban is volt ilyen, de az nem volt ilyen érdekes, talán ezért is, mert ott már mindenkit ismertem, túl jól is. Nagyon izgultam a bál miatt és nagyon vártam már, hogy mi lesz. Nem hiszem, hogy olyan unalmas lenne, mint amilyen a régi sulimban volt, hiszen elég sok természetfeletti lény van, így nem hiszem, hogy unalmas bál lesz majd. de nem csak emiatt tartom izgalmasnak, hanem mert újra találkozom Briannal. Madarat lehetne fogatni velem, annyira boldog vagyok! Nem hittem volna, hogy valaha lehetek ilyen boldog. Sosem voltam ilyen boldog, bár lehet, hogy ez azért van így, mert még senki iránt nem voltak ilyen mély érzéseim. Azt hiszem beleszerettem Brianba, pedig még alig ismerem. A jelmezemről fogalmam sem volt, így mikor a városban járkáltam, csak úgy nézelődtem hátha beugrik valami. Megláttam egy sor ilyen elég fura, de mégis nagyon igazinak tűnő műfogakat és rájöttem, hogy nekem a legkézenfekvőbb jelmez az, ha vérfarkasnak öltözöm, szóval így is tettem. Mikor már teljesen elkészültem, csak ültem a kanapén és vártam, hogy megjöjjön Brian, mert már tűkön ülve várok rá. Mikor meghallottam a csengőt szó szerint felpattantam a kanapéról és kinyitottam az ajtót. Rávigyorogtam Brianra, úgy, hogy minden fogam látszódjon, még a mű fogak is. Szerencsére ezekkel mindent ugyanúgy tudtam csinálni, mintha ott sem lennének, így megcsókoltam Briant.
-Szia! Jól nézel ki!-mondom miután elválok az ajkaitól. Azóta a nap óta nem beszéltünk és már hiányzott nekem, pedig az nem is volt olyan rég.
-Megyünk?-kérdezem egy nagy mosollyal, majd mikor bólint elindulunk. Elég hamar odaérünk és egyből az udvarra megyünk. Ennek örülök, mert szeretek a levegőn lenni és Briannal is szeretek lenni. Egy pillanatra eszembe jut a bátyám és, hogy napok óta nem láttam. Félek attól, hogy valami baja van, vagy nem is tudom mi, de már rég nem láttam és ez eléggé nyomaszt.
Katherine Pierce

Katherine Pierce
Human
» lakhely : ☣ mystic falls, nothing (bad) ever happens here
» foglalkozás : ☣ psychotic bitch

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 30, 2012 10:04 pm

Ajánlott tartalom

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Empty

Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Mystic Falls :: Város szívében :: Mystic Falls-i Gimnázium-