No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.

Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (145 fő) Kedd Okt. 22, 2024 8:28 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
these are the last posts.
» Café from 1870
Nappali - Page 2 EmptyKedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Nappali - Page 2 EmptySzer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Nappali - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Nappali - Page 2 EmptyVas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Nappali - Page 2 EmptyPént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.

Megosztás

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Take care, cuz' I'm a(n)...
Ghost
» lakhely : →Mystic Falls
» foglalkozás : →See my friends, on the other side...

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Okt. 30, 2012 9:52 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Caroline & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!

A régi emlékek mostanában túl sokszor jönnek elő, de ezt én nem gondolom bajnak, mert szeretek nosztalgiázni.
-Persze, hogy emlékszem! Igen mindig ez volt, de minket sosem érdekelt, hogy mennyire megharagudnak ránk, vagy sem, mert mi élveztük ezt! Egyetértek abban, hogy meg kéne Őt vele lepnünk.-mondom egy hatalmas mosollyal az arcomon.
Mikor Caroline elkezdett nevetni a gyomrom korgásán rosszallóan néztem rá, de pár pillanat múlva én is nevetni kezdtem, közben megszólalt a csengő, szinte végszóra.
-Hát igen!-mondom egy nagy mosollyal és figyelem, ahogy Caroline elmegy az ajtóhoz a pizzáért, majd kimegy a konyhába. Szeretem Carolineban, hogy mindenre mindig odafigyel, bár néha kicsit szétszórt, de azért nagyjából mindent a fejében tud tartani. Ugyanott álltam ahol eddig és azért nem mozdultam, mert gondolkozni kezdtem úgy mindenen. Eszembe jutott a tegnap este is és rájöttem, hogy már most hiányzik Daniel, de mivel itt van Caroline ez egy kicsit eltörpül. Mikor visszaért rám szólt, hogy érezzem magam otthon.
-Igenis Caroline nem kell többször mondanod!-mondtam viccesen.
Oké üljünk le, úgyis rég ültem már a földön. uoljára szerintem akkor ültem a földre enni, vagy bármit is csinálni, amikor az utolsó ilyen közös esténk volt.-mondom egy picit szomorkásan, de azért mosolygok az emlékeke miatt. Egy szívélyes mosollyal elfogadtam a párnát és a fenekem alá raktam, hogy kicsit kényelmesebb legyen. Szerencsémre a párna puha volt, így sokkal kényelmesebb volt, minthogyha a földön ülnék, a párna nélkül.
Nagyon jó illata volt a pizzának és még mindig gőzölgött. Mikor Caroline azt mondta, hogy csak utánam elvettem egy szeletet és haraptam belőle egy picit. Még mindig ugyanolyan jó volt, mint régen és eszembe jutott, hogy már rég nem ettem ilyet.
-Hát én mindig is rossz voltam a zenék kiválasztásában, úgyhogy ezt most is rág hagyom Care!-mindig Caroline választotta a zenét, vagy Elena, mert én sosem tudtam, hogy melyik zene a legjobb az ilyenhez. Remélem Carnek van valami elképzelése a zene terén, mert nekem fogalmam sincs.
Vissza az elejére Go down
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire
» lakhely : Mystic Falls
» foglalkozás : ez és az

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyPént. Okt. 26, 2012 12:01 am

Bonnie & Caroline

A képet megfordítja, és hatalmas mosolyra húzza a száját. Hagyom emlékezni, ezért csendben figyelem őt. A képet meg-meg érinti, hogy valóságosnak tűnjön. Az is volt, csak már nagyon régen volt. Olyan gondtalan volt az életünk, éltük az unalmas hétköznapi életünket, míg a Salvatorék érkezésével megváltozott minden. Az elmúlt egy év tele volt fájdalommal, szomorúsággal és halállal. Sosem néztem az érem egyik odalát, ezért gondolatban hozzátettem, hogy hozott boldogságot, életet barátokat és szerelmet is. Nyilván Bonninek is hasonlóak járhattak a fejében, ezért nem akartam megzavarni. Annyira meghatódik, hogy egy könnycsepp gördül le az arcán, de ő gyorsan letörli. Ismét mosolyog, majd leteszi a képet az asztalra, és a pom-pomokat nézi. Aham, szóval új koreográfiát akar kitalálni.
- Tényleg! Emlékszel mennyire haragudtak ránk ezért? Ha kitaláltunk valami újat, átrohantunk a másiknak megmutatni. Hiába nem szólhattunk bele a koreográfiába, mi mindig kitaláltunk valamit! Már alig várom, hogy újra alkothassunk valami maradandót! Elenát is meg kéne vele majd lepni, nem gondolod? - kérdeztem tőle, de tudtam, hogy a válasza úgyis igen lesz.
A mit csináljunk kérdésemre, nem tudott jó öltettel előállni. A hasa korgott egyet, és elnevettem magam. Ebben a pillanatban, csöngettek.
- Épp jókor jött meg a pizza és a desszert is! - mondtam és csaptam össze a kezemet. Mosolyogva mentem gyorsan ajtót nyitni. Gyorsan kifizettem, még borravalót is adtam a futárfiúnak. Diadalittas mosollyal, és gőzölgő pizzával, és a desszerttel a kezemben mentem vissza a nappaliba. Az asztalra tettem őket. A pizza doboz tetejét egy laza mozdulattal felemeltem. Jól esően beleszippantottunk, és már alig vártuk, hogy megízleljük. Vámpír gyorsan a konyhából hoztam ki evőeszközöket, ketchupot, szalvétát és tányérakat.
- Ugyan már Bonnie, ezerszer mondtam már, hogy érezd magad otthon! Hadd ne kelljen elmondanom többször, rendben? Mit szólnál, ha a földre ülnénk, mint gyerekkorunkban? - kérdeztem tőle. Gyorsan megterítettem, és leültünk a földre. A kényelmet szem előtt tartva adtam át Bonninak a párnát, és egyet én is a fenekem alá tettem. A pizza fel volt szelve, és incsiklandozóan gőzölgött.
- Csak utánad! - mondtam, és vártam, hogy vegyen belőle egy szeletet.
- Ha ettünk, után majd táncolunk, csak kellene találni valami jó zenét hozzá! Van valami ötleted? - kérdeztem tőle.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30, 2012 6:46 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 25, 2012 5:12 pm

Caroline & Bonnie

Mikor odajön hozzám és átnyújtja a képet fejjel lefelé, és mikor megfordítom csak mosolyogni tudok.
-Még szép, hogy emlékszem!-mondom még mindig mosolyogva és, ahogy visszaemlékszem arra a napra csak még jobban mosolygok.
-Igen te voltál a legizgatottabb, és szerintem te örültél a legjobban annak is, hogy bekerültünk. Emlékszem, hogy én kicsit bénáztam mégis bekerültünk.-mondtam visszaemlékezve erre az egészre. Caroline legnagyobb vágya volt, hogy bekerüljünk oda. Elena is nagyon beakart kerülni a pon-pon lányokhoz és az igazat megvallva én is. Emlékszem, hogy eleinte nagyon nem akartam elmenni a válogatásra, mert úgy éreztem, hogy úgy sem vennének fel, mert botlábam van, de végül Caroline és Elena rábeszélt, hogy menjek el, hiszen nincs semmi vesztenivalóm, hogyha elmegyek. Vagy felvesznek, vagy nem. Nagy bajom egyikből sem lesz. Emlékszem, hogy mikor a kép készült, akkor épp jöttünk ki a válogatásról, tök szomorú fejjel, mert a szüleinknek azt akartuk beadni, hogy nem vettek fel. Ők persze egyből bevették és vigasztalni kezdek minket, de mi nem sokáig bírtuk és elnevettük magunkat. Ekkor leesett nekik, hogy csak átvertük őket és mindannyian nevettünk és akkor készült a kép. Egy könnycsepp gyűlik a szemembe amit egyből letörlök. Hiányzik amikor csak 3 tinilány voltunk és a legnagyobb bajunk, az volt, hogy ki milyen pasival jár, vagy sem. Akkor minden olyan egyszerűnek tűnt, most meg... Nem szabad a múltban élni tudom és nem is élek abban. Boldog vagyok a mostani életemmel is, de akkor minden könnyebb volt.
-Rendben, emlékeztetlek!-mondom neki és az én hangom is szomorkás egy picit. A pon-ponokra nézek amiket elővesz a dobozból és egy széles mosoly jelenik meg az arcomon.
-Azt akarom velük, hogy majd mi itt ketten összedobunk valami táncot velük, de csak ha benne vagy.-mondom még mindig szélesen mosolyogva. Rég nem használtam a pon-ponokat és egy kicsit hiányolom őket. Elveszem tőle a bort és beleiszom.
-Köszönöm!-mondom egy mosoly kíséretében.-Hát nem is tudom.-mondom elgondolkozva, mert most ötletem sincs, hogy ezek után mit csinálhatnánk, közben a hasam újra megkordul. Erről el is feledkeztem a sok emlék felidézése közben.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Okt. 16, 2012 7:34 pm

Bonnie & Caroline

Ne már! Lebuktam! Sosem tudtam jól színészkedni, és azt hittem, ez az egy alkalom kivétel lesz! Tévedtem, biztos rosszul fogtam a képet, és kilátszott a széle.
- Lebuktam! A nosztalgiázásban benne vagyok! - a kezemben a képet gyorsan megfordítottam, hogy a hátulja legyen felül. Lassan Bonnie mellé sétáltam és a hátam mögül elővettem a képet.
- Fordítsd meg! - kértem, és vártam, hogy lassan megfordítsa. Ő is mosolygott, és nyilván eszébe jutott, hogy mikor is készült.
- Emlékszel erre? Ez azután készült, hogy beválogattak minket a szurkolócsapatba. Nagyon izgatottak voltunk, na jó azt hiszem, én voltam a legizgatottabb, de sikerült bekerülnünk. Emlékeimben felidéztem, hogy épp szurkolóruhában jöttünk ki és vártuk a hozzátartozóinkat, hogy elújságoljuk a nagy hírt. Kitaláltuk, hogy becsapjuk őket, hogy nem kerültünk be. Lehajtott fejjel, és gondterhelt arccal mentünk a parkolóba, ők pedig tudták, hogy nem jutottunk be. A negyedik "legközelebb bekerültök" és "minden rendben lesz" után összenéztünk, és elnevettük magunkat. Szüleinkben ekkor tudatosult, hogy átvertük őket. Nem szidtak le minket, csak megkértek, hogy legközelebb ne csináljuk ezt velük. Mindenki megölelt minket és gratulált nekünk. Anyunál volt fényképező, és lefényképezett minket, ott a parkolóban, hogy a suli legyen a háttérben. Ezt a képet háromszor hívattuk elő, és Bonniék bekeretezve kapták tőlem ajándékba. Mindhármunk szobájába ott van ez a kép, nemcsak azért, mert hajrálányok vagyunk, hanem azért mert nagyon jó barátnők.
- Emlékeztess rá, hogy csináljunk hármunkról közös képet, mert az utóbbi időben nem csináltunk. - szomorú volt a hangom, ha csak eszembe jut, mennyi minden változott az életünkben a kép készítése óta. Na jó, gondoljunk vidámabb dolgokra!
- Lehoztam a pom-pomokat, mit akarsz velük kezdeni? -kérdezem, és visszasétálok a dobozhoz. Előveszem az összeset, és leteszem az asztalra.
Szomjas lettem, ezért a borosüveget megfogtam és töltöttem először Bonnie, majd a saját poharamba. Kicsit kortyoltam belőle, és kezemben Bonnie poharával visszasétálok hozzá.
- Tessék, a borod! - adom kezébe a poharat. Nos, mit csinálunk most? - kérdezem tőle, és várom a válaszát.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 25, 2012 9:37 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Okt. 16, 2012 6:31 pm

Caroline & Bonnie

Én elkezdtem táncolni, de inkább csak próbálkozni. Nem az erősségem volt a tánc, de én igazából semmiben sem voltam jó. Igazából semmiben sem voltam igazán jó, maximum a varázslásban.
-Nem vagyok jó táncos Caroline. Te sokkal jobb vagy benne. Igen tudom.-mondtam mikor teljesen tudatosult bennem, hogy tényleg senki nem lát minket. Ekkor szélesen elmosolyodtam és csak figyeltem közbe Carolinet. Biztos vicces fejet vághattam, mert Caroline elkezdett nagyon nevetni. Ekkor én is nevetni kezdtem és annyira nevettünk mindketten, hogy már a könnyink folytak. Rég nem nevetettem már ennyire és nagyon jó volt most ennyire elengedni magam. Nagyon jó kedvem lett, még a sok rossz hír hallatán is. Illetve csak egy rossz hír volt, de most nem akarok arra gondolni, mert most jó kedvem lett és nem akarom ezt, újra elrontani.
-Még szép, hogy megismételjük!-mondtam egy széles vigyorral az arcomon és vártam, hogy mit is válaszol a kérdésemre a pon-ponokkal kapcsolatban.
-Az jó!-mondtam, mert ez a szám volt az egyik kedvencem és bármennyiszer el tudtam volna hallgatni. Örültem, hogy a pon-ponok még meg vannak, mert nagy terveim vannak mára azokkal. -Oké, siess!-mondom neki egy sejtelmes vigyorral az arcomon. És figyeltem, ahogy elmegy a szobába. Amíg ő a szobában volt, én körbenéztem a nappaliban és láttam nagyon sok dolgot és mindegyikről eszembe jutott valami emlék. Például megláttam az egyik trófeát, amit még az egyik versenyen nyertünk a hajrálány csapatunkkal. Caroline imádott pon-pon lány lenni és azt hiszem, hogy még most is szeret, de ebben nem vagyok biztos, na de ezt majd kiderítem. Mikor visszajön ránézek és látom, hogy valamit szorongat a kezében, de nem tudom mi az.
-Hát én azt szeretném ezekkel, hogy idézzük fel a régi emlékeket. Persze csak, ha te benne vagy.- mondom mosolyogva és kíváncsian várom a válaszát.
-Amúgy az mi?-mutatok arra a képre a kezében, mert tényleg nem tudom mi lehet az, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Okt. 15, 2012 8:43 pm

Bonnie & Caroline

Igen, naná, hogy komolyan gondolom, hogy a régi emlékeket felidézzük. Tudtam, hogy nem akar táncolni, na de nekem nem mondhat nemet. Tudtam, hogy idő kell, hogy felengedjen, de tényleg nem volt zavaró tényező. A ház üres, csak mi ketten vagyunk itt. Elnéztem, ahogy táncol, vagyis próbálkozik vele, és olyan gondtalannak tűnik. Most végre kicsit elengedhetjük magunkat, és nem kell a problémáinkkal foglalkoznunk. Egymás mellett állunk és lépegetünk jobbra és balra.
- Nagyon jó táncos vagy, miért akarod titkolni? Csak ketten vagyunk és nem lát meg minket senki! - mondom, közben az elsötétített ablakra mutatok. Láttam, hogy meggyőztem, és arcát megjelent egy széles mosoly. Tudtam, hogy valamire készül, csak azt nem, hogy mire?! Nevettem, hisz vicces fejet vágott közben. Hirtelen elkezdett szívből jövően nevetni, nem is vigyorogni, és ez ragadós volt. Már a kezeimmel a térdemet fogtam, úgy nevettem, és a szememből kicsordult pár könnycsepp. A kézfejemmel letöröltem, és rá néztem. Azt kérdezte, hogy miért nem tartunk több ilyen estét. Hát ennek én sem tudom az okát.
- Kicsit komplikáltabb lett az életünk. De ne beszéljünk erről, majd csak holnap. Ma ünnepelünk! Szerintem mihamarabb ismételjük meg. Mondjuk jövő szombaton nálad? - nézek rá vigyorogva. Ismét elvigyorodik, és nem tudom mire készül.
- Ki nem mondott kérdésedre a válaszom, a dal ismétlésre van állítva. A pom-ponok? Persze a gardróbomban vannak egy dobozban. Egy pillanat és lehozom. Villámsebesen a szobámba mentem és a szekrényhez léptem. Kinyitottam és a felső polcról levettem egy dobozt. A pom-pomjaim vannak benne, különböző színekben. A tetején vörös és fekete színekben, mert ezek a suli színei. Egyik kezembe fogtam a dobozt, a másikkal becsuktam a szekrényajtót. A szobámból kifelé menet, elnéztem a fésülködőasztalomra, és odasétáltam. Megakadt a szemem egy képem, amin mi hárman vagyunk, szurkolóruhában. A képet a doboz oldalához szorítom, hogy meglephessem vele. A lépcsőn leszáguldozok, vissza a nappaliba. Bonnie még mindig egy helyben állt, és türelmesen várt. Leteszem az asztalra a dobozt, és egyik kezemmel a dobozt, a másikkal a fényképet szorongatom. Még nem jött el az ideje, hogy megmutassam neki.
- Nos, mihez akarsz ezzel kezdeni? - kérdezem mosolyogva, és várom, hogy válaszoljon.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 16, 2012 7:08 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Okt. 15, 2012 7:46 pm

Caroline & Bonnie

Elkezdtem nevetni, mikor Care elmosolyodott a gyomrom korgásán, majd egy kis idő után annyira nevettünk, hogy az üres poharainkat majdnem elejtettük. Szerencsére nem voltunk ennyire, bénák. Amikor megkérdezi, hogy emlékszem-e, hogy miért is lett ez a kedvencünk én csak, kérdőn nézek rá, mert már el is felejtettem ennek a történetét. Elmosolyodtam, mikor Care mesélni kezdett, mert közben minden beugrott. Caroline nagyon akarta, hogy nála legyünk legelső este és Elenával, mi szerettük volna, ha Caroline boldog és így belementünk. Caroline teljesen felkészült sz estére, jobban, mint én vagy Elena később. A pizza rendeléses vita is eszembe jutott, de azt már nem tudom teljesen, hogy ki is látta meg először a Kedvenc nevű pizzát, de ez most csak részlet kérdés. Végül az este olyan jól sikerült, hogy egyből meg akartuk ismételni.
-Igen így most már beugrott minden.-mondom mosolyogva.
Néztem ahogy Caroline oda megy a hifihez és az egyik kedvenc számom szól. Mikor felajánlja, hogy elevenítsük fel a hagyományokat, először azt hiszem viccel, majd rájövök, hogy mégsem.
-Ezt most komolyan gondolod?-kérdezem mosolyogva, de mikor felhúzott az ágyról rájöttem, hogy teljesen komolyan gondolja.
-Persze, hogy tudom, de most nem vagyok benne biztos, hogy menne a tánc.-mondtam és teljesen mozdulatlanul álltam, míg Caroline jobbra, balra lépkedett. Mikor elkezdett nevetni kicsit elmosolyodtam, majd mikor már szakadt a röhögéstől én is bírtam tovább és hangosan nevetni kezdtem.
-Ebben teljesen egyet értek veled!-mondom nevetve és csak állunk és nevetünk. Aki most látna minket tuti bolondnak nézne. Kicsit megnyugszom és már csak mosolygok, úgy nézek a barátnőmre.
.Miért is nem tartottunk eddig több ilyen estét?-kérdezem mosolyogva, mert nagyon jó kedvem lett. Néha már el is felejtettem, hogy milyen fergeteges csaj bulikat tartottunk együtt és, hogy mennyire jól szórakoztunk. Sokszor felejtettem el, hogy Caroline mennyire oda tud figyelni nagyon sok dologra. A zene még mindig nem változott a hifiben és én Carolinera néztem egy sejtelmes mosoly kíséretében.
-Még meg vannak a pon-ponok, amiket régen használtunk? Megpróbálhatnánk újra használni őket! Na mit szólsz hozzá?-mosolyogtam és kíváncsian néztem Carolinera, hogy mit szól az ötletemhez.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzer. Okt. 10, 2012 8:54 pm

Bonnie & Caroline

Annyira örülök, hogy itt van Bonnie, és ettől egyre jobb a hangulatom.
- Bonnie, hidd el mindenki előnyére változott, ha nem akkor jaj neki, vagy nekik, hisz közöttünk te vagy a híres boszi! Majd te visszaváltoztatod! - mondtam neki.
- Tudod, az a jó, hogy itt lakunk, hogy ismernek minket, így nem kell felesleges perceket eltölteni, hogy lediktáljam a címemet a szállítás miatt. Igaz, még várnunk kell, remélem kibírod még addig, vagy mégsem?! - kérdeztem tőle mosolyogva, mert újra korgott a gyomra. Annyira nevettünk, hogy már az üres poharainkat is majdnem leejtettük a kezünkből.
- Emlékszel, hogy miért lett ez a kedvencünk? - kérdeztem, és Bonnie csodálkozva nézett rám.
- Ha elmesélem, biztos eszedbe jut! Azt hiszem ötödikesek lehettünk, amikor kitaláltuk, hogy egymásnál alszunk. Persze én akartam az első lenni, és megengedtétek. El is terveztünk mindent, és a szüleinkkel is megbeszéltük. Azt hiszem egy szombati napon volt az, hogy itt aludtatok. Lázasan készültem, hogy minden tökéletes legyen. Őszibaracklevet vettünk anyuval és krémest, mert akkoriban ezért voltunk annyira oda. Este átjöttetek és pizzát akartunk enni. Természetesen összevesztünk, hogy milyen is legyen, míg rá nem akadtunk a Kedvencre. Minden megvolt benne, amit szerettünk, és megrendeltük. Mikor kihozták és ettük, megbeszéltük, hogy jó döntés volt, és lefekvés előtt még beszélgettünk, jókat nevettünk és táncoltunk is. A következő pizsiparty Elenánál volt, az utolsó nálad, és akkor is ez volt a program. Csak azért is alapon, és egy ideig folyton ezt emlegettük. Most eszembe jutott, remélem így már neked is! - mondtam neki.
- Ha már tánc - mondtam, és hirtelen a hifinél álltam, - mi lenne, ha felelevenítenénk a hagyományokat, míg várunk? - kérdeztem tőle háttal, és közben megkerestem a rádiót. Kellemes dal szólalt meg. A címe: Little Mix: Wings. Nekem tetszett, és visszasétáltam Bonniehoz.
- Ne kéresd már magad, gyere táncolni! - mondtam neki és felhúztam az ágyról.
- Ugye tudod hogy kell táncolni? Egyet jobbra, egyet balra! - mondtam és közben lábaimmal jobbra és balra léptem. Ahogyan ott állt előttem, mozdulatlanul, nem bírtam tovább és ismét elkezdtem nevetni. Azt még láttam, hogy tekintete lágyabbá vált, és ő is mosolyogni kezdett. Én már nem bírtam tovább és elkezdtem hangosan nevetni, annyira, hogy már a szemeimet is be kellett csuknom. Éreztem, hogy a boldogság könnycseppjei folynak le az arcomon, de nem törődtem vele. Próbáltam összeszedni magam, és letöröltem a könnyeimet a kezemmel.
- Azt hiszem ez az este, egyre jobb lesz, és még nincs vége! Felnéztem rá, és már ő is nevetett. Csak álltunk egymással szemben bambán és nevetve.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 15, 2012 8:04 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzer. Okt. 10, 2012 5:00 pm

Caroline & Bonnie

Tudtam, hogy a mosolyom nem volt se meggyőző, sem szívből jövő, de hát ez is valami. Vagy legalább is kezdetnek jó és, majd később jobb lesz, remélhetőleg. Egy picit megráztam a fejem nem is tudom miért, de úgy éreztem most ezt kell tennem.
-Igen tudom Caroline és szerintem a legtöbbször, az előnyünkre változtunk, bár ez attól függ, honnan nézzük.-mondtam és kicsit belegondoltam, hogy tényleg sokat változtunk mindannyian. Caroline sokkal kedvesebb lett és már más is fontos neki, nem csak az, hogy jól nézzen ki. Elena is más lett. Most már azt hiszem, hogy elfogadta a szülei halálát és sokkal másabb lett, mint régen. Azt tudom, hogy én is változtam bár én nem tudom, hogy az előnyömre, vagy sem. A gondolataimból a hasam korgása rántott vissza Carehez és, úgy tettem, mintha nem is hallottam volna és elkezdtem az étlapot nézni hátha eszembe jut a neve a pizzának. Egy picit elmosolyodtam Caroline megjegyzésén, de nem feltűnően. Mikor eszébe jutott az a pizza én csak mosolyogva bólintottam és figyeltem, ahogy elmegy a telefonhoz és lebonyolítja a rendelést. Mikor Caroline visszajött rámosolyogtam és úgy vettem észre, hogy elégedett volt ennek az egésznek a lebonyolításával, csak nem értettem, hogy miért.
-Most nem tudom mire gondolsz, de biztos, hogy még mindig az. Igen ez a jó abban, hogy a seriff lány vagy.-mondtam neki mosolyogva és örültem annak, hogy most itt vagyok vele és, valamennyire elterelődtek a gondolataim Elenáról és a vámpírságáról.
-Hát talán még kibírok annyi időt. Jó rendben igyuk meg.-mondtam egy apró mosoly kíséretében és reméltem, hogy nem kordul meg újra a gyomrom. Mikor azt, mondja legyünk önzők és igyunk magukra, kicsit fura fejet vághatok, mert Caroline nevetni kezd és egy idő után nem tudom megállni, hogy én is ne nevessek, így együtt nevetünk Carolineal míg újra meg nem kordul a hasam.
-Bocsi!-mondom, majd még jobban nevetni kezdünk, mint eddig. Teljesen jó lett a kedvem, így most és tényleg örültem, hogy itt vagyok Carolienal.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Okt. 08, 2012 4:16 pm

Bonnie & Caroline

Bonnie kezdte elfogadni a szomorú tényeket. Egy mosolyt is küldött felém. Tudtam, hogy nem egy szívből jövő felszabadult mosoly volt, de kezdetnem megteszi.
- Elena önfeláldozó és önzetlen és napestig sorolhatnánk még a tulajdonságait. Mondtam, és közben Bonnie, csak megrázta a fejét, de tudtam, hogy igazam van.
- Bonnie, ez alatt a két év alatt annyi minden változott, és mi is. Néhol előnyünkre, néhol hátrányunkra. A lényeg az, hogy itt vagyunk egymásnak, és erősebbek vagyunk, mint voltunk. Mondtam Bonnienak, hogy kicsit bátorítsam. Azt mondta, hazudna ha nem lenne éhes. A kedvenc pizzánkat, húha a nevével én is bajban vagyok. Ebben a pillanatban a hasa is hangot adott a kijelentésének. Nevetnem kellett. Ő persze úgy tett, mintha nem is hallotta volna, és elkezdte tanulmányozni az étlapot.
- Igen hallom, hogy éhes vagy. - válaszoltam, és közelebb ültem hozzá, és megfogtam a papír másik végét, hogy lássam a pizza kínálatot. Most már határozottan jobb volt a kedve.
-Azt hiszem a Kedvenc volt az, amire gondolsz! Csirkemell, sajt, bacon, gomba, kukorica és hagyma! Eltaláltam? - kérdeztem tőle mosolyogva. Bólintott, és már mentem is a telefonhoz, hogy rendeljek.
- Jó estét kívánok! Caroline Forbes vagyok. Szeretnék rendelni egy normál méretű kedvenc pizzát, Forbes seriff házához. - Megvártam míg a srác rögzíti a rendelésem. Megkérdezte, kérek-e desszertet. Hát hogyne, döntöttem el gyorsan magamban. Gyorsan Bonnie-ra néztem, és már tudtam is, hogy mit kérek, meg sem kellett tőle kérdeznem.
- Igen, desszertnek kérnék 4 szelet krémest. - ismét vártam, míg felírta ezt is, majd közölte, hogy 45 perc múlva hozzák.
- Köszönöm és viszont hallásra! - mondtam, és letettem a telefont. Elégedetten sétáltam vissza, és ültem le Bonnie mellé.
- Remélem nem bánod, hogy sütit is rendeltem. Régebben ez volt a kedvenced, remélem most is. Imádok itt lakni, meg sem kérdezik, hova hozzák, hisz itt mindenki ismer mindenkit. - mondtam neki elégedetten.
- Kibírsz még 45 percet? Sajnos, ennyit kell várni, míg kihozzák. Addig is, igyunk még bort! Az üvegért nyúltam és megtöltöttem a poharainkat, és a kezébe nyomtam.
- Legyünk önzőek, és igyunk magunkra! - mondtam neki mosolyogva, de látva az arcát nevetésbe törtem ki.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 10, 2012 8:19 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzomb. Okt. 06, 2012 9:23 am

Caroline & Bonnie

Tudtam, hogy Caroline tudja, hogy haragszom Rebekahra, mert ez nem volt kétséges. Mikor mondta, hogy bármiben számíthatok rá, egy apró, de kedves mosolyt varázsoltam az arcomra, persze nem szó szerint varázsoltam. Meg kéne most ölnöm, Rebekaht, de arra nem lenne erőm és hülyeség is lenne, tudom, de úgy érzem ezt kéne tennem. Elena erős lány, megfog ezzel birkózni és jó segítsége is van hozzá. Stefan és Damon mellett mindent megtanulhat, habár nem örülök annak, hogy Damon is segít neki, de az mégis több, mint az egy.
-Hát, majd talán megbarátkozom a gondolattal. Elhiszem, hogy Elena jól viseli, hisz erős.-és makacs és mártír, na meg még ezernyi jelzőt mondhattam volna rá, és nem mindegyik lett volna jó, de ilyen Elena és így kell őt elfogadni. Én teljes mértékben elfogadom őt és ez, hogy vámpír lett, ez egy kicsit változtat ezen, de csak annyira, hogy most mát ezt is el kell fogadnom. Emlékszem, hogy mikor megtudtam, hogy a városban elég sok vámpír van, kikészültem és elmentem a városból. Mindenkit itt hagytam, mert túl gyenge voltam, hogy ezeket a dolgokat feldolgozzam. Miután visszajöttem még akkor sem barátkoztam meg a gondolattal és, ezért csináltam olyan dolgokat amiket megbántam. Most nem tehetem ezt. Nem mehetek el és hagyhatok itt mindenkit újra. Nem menekülök többet az életem elől és szembenézel mindennel ami előttem áll. A kezembe veszem a sorsom és nem hagyom, hogy bárki is megszabja, hogy mikor és mit csináljak.
-Ha azt mondanám, hogy nem akkor hazudnék.-mondtam és egy picit elmosolyodtam. -Mi lenne ha azt rendelnénk amit régen, mindig rendeltünk az ilyen alkalmakkor?-régen volt erre egy külön pizzánk és sosem ettünk mást ilyenkor. Remélem ő emlékszik rá, mert én már elfelejtettem a nevét. A nevekkel régebben sokszor volt bajom és, még most sem tudom mindegyik nevet, mindenek megjegyezni. -Emlékszel még rá?-kérdezem tőle mosolyogva é közben az étlapra nézek hátha eszembe jut a neve.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2012 7:50 pm

Bonnie & Caroline

Nagyon sajnáltam, hogy Bonnie-val nekem kellett közölnöm, hogy mi történt Elenával. Tudtam, hogy megviseli, és így is lett. Próbáltam megnyugtatni őt, de tudtam, hogy napokig eltart míg feldolgozza.
- Még én sem tudom Klaussal mi lesz, de megfogadom a tanácsod és beszélek vele. Örülök, hogy támogatsz, és Te is bármiben számíthatsz rám. Mondtam neki kedvesen és megszorítottam a kezét. Még mindig szemben ültünk egymással a kanapén. Néztem az arcát és annyi érzelmet láttam az arcán átfutni. Annyi veszteség ért minket, és még ez is tetőzte a problémákat. Nem kellett kimondania, magamtól is tudtam, hogy nagyon mérges Rebekára. Nem igazán kedvelte amúgy sem, és ez még tovább ront a helyzeten. Tudtam, hogy erős mivel boszorkány, de bíztam benne, hogy nem akar bosszút állni. Jobb, ha ezt nem is mondom neki, mert még a végén tényleg meg is teszi. Furcsa volt, hogy Elena vámpírságát könnyebben elfogadta, mint az enyémet. Az idő múlásával látszik, hogy nemcsak Elena, hanem mindenki megváltozik, erősebbé váltunk. Ennek tudatában képesek vagyunk bármikor bármire a másikért. Még nekem is meg kell szoknom az új Elenát, de tudtam, hogy jó kezekben van, és lesz. A barátaira is számíthat, mert mindenben támogatni fogjuk.
- Tudom, hogy ez számodra új, és még fel sem fogtad igazán a történeteket, de hidd el, majd megbarátkozol a gondolattal. Én már találkoztam Elenával, és jól viseli a dolgokat a körülményekhez képest. Habár tudtam, hogy ezzel nem tudom őt meggyőzni, de talán kicsit megnyugtatom, hogy a barátnőnk jól van. Párszor már bocsánatot kért, amiért velem gorombán viselkedett az átváltozásom hírére, de megint jól esett, hogy bocsánatot kért.
- Bonnie, ezt már megbeszéltük párszor és kibékültünk. Most pedig ideje lenne rendelni valami kaját, mert én kezdek éhes lenni. Te nem? Csak azt kéne eldöntenünk, milyen pizzát együnk?! - mondtam neki és elengedve a kezét fogtam kezembe az étlapot.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 08, 2012 3:45 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyVas. Szept. 30, 2012 3:49 pm

Caroline & Bonnie

Kicsit meglepett, hogy Caroline kis fáziskéséssel ölelt vissza, bár megértem, hisz eddig nem voltunk ennyire jóban. Mikor idegesen járkálni kezdett először nem értettem mi a baj, majd mikor elkezdett beszélni, egyből megértettem. Válaszolni akartam a kérdésére és azt is elmondani, hogy nem tudom miről beszél most, de ő nem hagyta, hogy megszólaljak, hanem folytatta amit elkezdett. Mikor megtudtam, hogy mi történt Elenával eléggé kétségbe estem. Az nem lehet, hogy vámpír. Soha nem akartam, hogy ez történjen vele és mindig vigyáztam rá, nem csak én, hanem Caroline, Matt, Stefan, Jeremy és még Damon és egyikőnk sem akarta, hogy vámpír legyen, sőt Elena sem akart az lenni erre ez lett. Most jobban gyűlöltem Rebekaht, mint valaha. Ha egyszer a kezem közé kerül nem állok jót magamért. Nem tudtam, hogy mit tegyek, vagy mondjak, mert a szívem a torkomban dobogott és teljesen kétségbe volta esve. Nem akarom, hogy Elena vámpír legyen, az nem lehet. Caroline végül megkerülte az asztalt, majd leült mellém és átölelt. Gyorsan átöleltem őt, mert most szükségem volt rá. Próbált nyugtatgatni engem, de eleinte ezzel nem sokra ment, majd egy kis idő után éreztem, hogy kezdek megnyugodni. Caroline elengedett és én is elengedtem őt és arra várt, hogy mondjak valamit. Először nem tudtam mit mondjak, majd rájöttem, hogy Elenáról még nem tudok beszélni, így inkább a korábbi kérdésére válaszoltam.
-Azért támogatlak benne Caroline, mert a barátnőm vagy és mindenben melletted állok. Akármi is legyen az.- ez tényleg így volt és lehet, hogy nem teljesen örülök annak, hogy bármit is akar Klaustól, de ez Caroline dolga. Ha neki bejön Klaus, hát legyen. Most már mondanom kéne valamit Elenárol is, mert ez így nem lesz jó, de mit mondjak?! Nem tudom elmondani, hogy most mi van, meg, hogy mert fogalmam sincs.
-Caroline most nagyon sok minden jár a fejembe. Annyi minden, hogy azt most nem tudom elmondani. Még ki sem tudok rajtuk igazodni, de azt tudom, hogy ha kell mindenben Elena segítségére leszek, ha kellek. Majd csinálok neki napgyűrűt, mert tudom, hogy szüksége van rá.- nem tudtam mást mondani Elenáról, mert a többi gondolatom még én sem értettem. Ezen majd még gondolkoznom kell és tisztáznom kell magamban a dolgokat.
-Oh és Caroline sajnálom azt, ahogy bántam veled az átváltozásodkor. Akkor még nem ilyen voltam, mint most. Sajnálom.- tényleg bántott a dolog, hogy úgy bántam vele. Elenával nem ez lesz. Mellette leszek mindenben és vigyázom rá, még így is.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2012 4:21 pm

Bonnie & Caroline

Örültem Bonnie boldogságának, hiszen tényleg megérdemelte.
- Ezt el is várom! - mondtam mosolyogva, válaszolva arra, hogy engem mutat be elsőnek Danielnek. Mikor Bonnie azt mondta, nem érti miért kéne az én és a Salvatorek segítsége Elena miatt döbbentem rá, hogy ő még nem tudja, hogy vámpír lett. Időm sem volt válaszolni, mert egyből témát váltott és Klausról kezdett el beszélni. A monológja végén megölelt, én egy kis fázis késéssel öleltem őt vissza. Teljesen ledöbbentett. Szavaiból arra a következtetésre jutottam, hogy bármi történjen, ő támogatni fog. Döntsek bárhogy, ő itt lesz nekem.. Ez nagyon jól esett, mert előtte nem volt ilyen mély a barátságunk, mint mostanában. Nem is értem, miért támogatja ezt annyira?! Majd megkérdezem ezt is. Még mindig ölelkezve ültünk, amikor úgy döntöttem elrontom ezt a pillanatot. Kicsit eltoltam magamtól, hogy lássam az arcát, de rájöttem, ez így nem fog menni. Felálltam megkerültem az asztalt, és elkezdtem járkálni. Idegesen a hajamba túrtam, vajon hogyan mondjam el neki a történetet? Végül megálltam az asztal előtt és a szemébe néztem.
- Árulj el nekem valamit. Miért támogatod annyira, hogy beszéljek Klausszal? Azt hittem le fogsz róla beszélni. Ami Klaust illeti megfogadom a tanácsod, és holnap beszélek vele. Nos Elena...aj nem tudom, hogyan mondjam el neked, nyilván nem tudsz semmiről. Kérdőn nézett rá, és mielőtt bármit is mondhatott volna, tovább folytattam.
- Elenát Matt elvitte a városból és Stefant választotta. Hazafelé jöttek, mikor a hídnál Rebekah jelent meg, és belehajtottak a folyóba. Stefan Elena kérésére Mattet mentette ki először, és mire visszament, Elena meghalt. Mikor Klaus elrabolta, bevágta a fejét, és agyvérzést kapott, így Meredith mindenki tudta nélkül adott neki vámpírvért. A kórházban kiderült, így vámpírrá vált. Jelenleg Stefannal van, és elég jól viseli a vámpírságot. Bonnie szeme mindent elárult amit érzett: gyűlölet harag, kétségbeesés, és még a szíve is egyre jobban dobogott. Nem én akartam az a személy lenni, aki elmondja neki a történteket, de muszáj volt megtennem. Tudtam, hogy sokként fogja érni, és felkészültem rá, hogy ha kell megvígasztaljam. Láttam rajta, hogy mennyire leböbbent a hallottaktól, és kezdi megemészteni a hallottakat. Vajon hányszor kell még ilyeneket elviselni, hogy a körülötte élők vámpírrá válnak?! Remélem több ilyen nem lesz már. Annyira törékenynek láttam, így elhessegettem a gondolataimat, és Bonniera koncentráltam. Megkerültem az asztalt, és mellé ültem, majd átöletem őt. A hátát kezdtem el cirógatni, hogy megnyugodjon kissé. Tudtam, hogy szörnyen fogja magát érezni, hisz neki is az volt a célja, hogy Elena ember maradjon.
- Bonnie, kérlek nyugodj meg! Sajnos nem tehetünk mást, csak támogatjuk őt mindenben. Azt hittem tudsz a dologról, mert Elenának kellene egy napgyűrű. Nyilván még nem érez magában kellő bátorságot, hogy megkeressen. Sajnálom, hogy így tudtad meg. Nem én akartam elmondani, de talán jobb is így. Emlékszem, hogy az én átváltozásomra, hogy reagáltál. Elena nem viselné el, ha nem állnál vele szóba. A szívverése kezdett nyugodtabbá válni, és kezdtem remélni, hogy sikerült valamelyest megnyugtatnom. Elválltam tőle, és az arcát néztem.
- Bonnie, kérlek mondj valamit. Mi jár most a fejedben? -kérdeztem tőle.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 08, 2012 2:52 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2012 9:20 am

Caroline & Bonnie

Jó volt Carolineal ilyen nyíltan beszélgetni. Nagyon régen beszélgettünk már úgy igazán és ez nekem hiányzott is. Az igazat megvallva, mikor régebben beszélgetünk akkor sem nyíltunk meg ennyire egymásnak, de még is hiányzott vele a beszélgetés. A kérdésén kicsit meglepődtem, de meg is értettem. Szeretem, hogy Caroline ilyen kíváncsi, mert ez teszi őt önmagává.
-Igen, de ahhoz többet kéne varázsolnom. Persze, hogy bemutatlak neki! Te leszel az első akinek bemutatom, jó?-kérdeztem tőle mosolyogva. Nem értettem, hogy miért mondja azt, hogy Elena tudna emberek közé menni.
Az jó lenne, de nem értem, hogy miért mondtad azt, hogyha gond adódna mi is ott lennénk és szerinted Elena képes emberek közé menni?-nem értettem, hogy mi van Elenával, mert már egy kis ideje nem találkoztam vele és nem is tudok róla semmit. Mikor Caroline félrenyelt, majd belekezdett a mesélésbe én csak figyelmesen hallgattam őt. Carolinenak tényleg tetszik laus, mert csak akkor ilyen tehetetlen Care, ha nem csak játszani kell neki egy srác. Mindig is jobban értett ő a fiúkhoz, mint én így nem biztos, hogy tudok neki bármiben is segíteni, de azért, majd próbálkozom valamivel.
-Figyelj Caroline, ez te tudod. Én csak azt tudom neked ajánlani, hogy látogasd meg Klaust és beszélgess el vele erről. Meg arról is, hogy ő mit érez irántad. Klaus mindig is ilyen személyiség volt. Mindig kiszámíthatatlan volt és ezt te is jól tudod Care. Hogyha nem bántotta Stefant akkor lehet, hogy ő is érez valamit irántad, de én nekem az a tanácsom, hogy menj és beszélj vele mielőtt késő lenne. Tudod milyen hamar meg tudja magát gondolni Klaus és lehet, hogy már késő lesz beszélni vele, de szerintem próbáld meg.-komolyan arra biztatom a barátnőm, hogy jöjjön össze Klaussal, vagy legalább is próbálja meg? Nem a kedvencem Klaus, de úgy tűnik Carolinenak bejön. Azt hiszem nem most lenne a legjobb pillanat arra, hogy elmondjam mit csináltam ahhoz, hogy Klaus még most is éljen. Nem hiszem, hogy jó fényt vetne akár Klausra, akár rám. Letettem a poharamat és átöleltem a barátnőmet.
-Mindenre rá fogsz jönni, ha sikerült beszélned Klaussal. És szerintem neked is jól fog tenni az a beszélgetés.-mondtam és Carolinera mosolyogtam. Minden meg fog oldódni vele és Klaussal kapcsolatban, mert Care okos és ügyes, majd kitalál valamit.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Szept. 11, 2012 8:43 pm

Bonnie & Caroline

Örültem, hogy Bonnie ennyire megnyílik nekem, de tudtam, hogy nem árult el mindent. Imádom benne, hogy diplomatikus, és titokzatos, de néha túlzásnak tartom. Nekem elmondhatja, legfeljebb kifejezem a rosszallásomat, és attól függetlenül is támogatom. Hiszen erre valók a barátok, nem igaz? Szóval Dan 300-400 éves lehet.
- Ne aggódj, szerintem hamar kialakul az a képességed, amivel bármikor megmondod egy vámpírról, hogy mennyi idős! Majd bemutatsz neki?- bátorítólag megszorítottam egy picit a kezét. Önkéntelenül bukott ki belőlem a kérdés, hisz tényleg meg akarom ismerni azt, aki ennyire megdobogtatta barátnőm szívét. Tényleg nagyon örülök, hogy itt van. Mostanában túl sok pasi volt körülöttem, jól esik most Bonnievel lenni. Olyan hálás vagyok érte, hogy itt van.
- Mit szólnál, ha szólnánk Elenáéknak és elmennénk az új cukrászdába? Tudom, hogy Elena képes lesz emberek közé menni, és ott leszünk mi is, ha gond adódna. Bonnie kérdése váratlanul ért, hirtelen nem is tudtam, mit mondhatnék neki. Megint sikerült félrenyelnem. Hihetetlen, hogy harmadjára kezdek el rosszul lenni.
-Bonnie, nem fogok hazudni, tényleg jól esett, mikor megcsókolt. Nagyon jól csókol, és hogy a végén faképnél hagyott, az nem igazán tetszett. Azt üzente Stefanéknak, hogy megöli őket. A válaszom az volt, hogy ha megteszi, felejtsen el engem örökre. Később kiderült, hogy nem bántotta. Most ott tartok, ahol a part szakad. Nem tudom mit kéne tennem. Látogassam meg, vagy várjam meg míg ő keres? - kérdeztem tőle, és közben széttártam a kezem. Ki nem mondott kérdésére, igen, most tényleg nem tudom mit kéne tennem. Tény, hogy értek a pasik nyelvén, és általában tudom mit kell tennem, de Klaus más. Ő mégiscsak hibrid, és ezer éves. A poharat leteszem az asztalra, és az arcomat a kezeim közé temetem.
- Tényleg nem tudok kiigazodni rajta. Néha úgy érzem magam, mint akit tesztelnek, és nem tudom, hogy haladok. Tudom, hogy nagyon zavaros amit mondok, de jelenleg én sem tudom mit kéne tennem. Van valami bölcs tanácsod számomra? Egy igazán jól jönne! - nézek fel a kezeim közül. Bonnie arcát fürkészem, és azt látom, hogy ő is tanácstalan. Remélem azért kitalál valamit, mert én már gondolkodni sem tudok.
- Tényleg kiszámíthatatlanul viselkedik! Az egyik pillanatban vonzódom hozzá, a másikban futva menekülnék előle!- nem is tudom mit akarok győzködni, magamat, vagy Bonniet? Elmondtam neki, hogy Kollal barátkozom, és örült neki. Azt hittem le akar róla beszélni, erre azt válaszolta, hogy szeretné, ha jóban lennék a családjával. Tudom, hogy nekem Tylerrel kéne foglalkoznom, mert még szeretem, de Klaus iránt is kezdek valamit érezni. Miért ilyen nehéz a férfiakkal? - fakadtam ki velem szemben ülő barátnőmnek.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 21, 2012 3:53 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyVas. Szept. 09, 2012 2:30 pm

Caroline & Bonnie

Most még nem mondtam el mindent Carolinenak, de amint teljesen összeszedem magam és sikerül rá is vennem magam arra, hogy elmondjak neki mindent, ezt is fogom tenni. Muszáj őszintének lennem vele teljesen és mindent el szeretnék neki mondani. El fogom mondani neki a Kolos dolgot meg még szerintem Cassiet is, de azt nem mondom el neki, hogy Cassie mi. Nem lenne fair a lánnyal szemben, de Caroline mégiscsak a legjobb barátnőm... Nem mondhatom el neki, legalább is még. Mennyi ideje vámpír? Hát ezt pontosan nem tudom. Nem kérdeztem rá és még nem vagyok annyira jó boszi, hogy ezt megérezzem.
-Hát pontosan nem tudom, de olyan 300-400 között van. Ő nem mondta én meg nem kérdeztem, így csak ennyit tudok mondani.-lehet, hogy rossz szemmel fogja nézni, hogy nem kérdeztem rá, hogy mióta vámpír, de ezt a témát nem akartam annyira részletesen megtudni, mert tudtam, hogy neki nem könnyű erről beszélnie. -Még az is megeshet. Nélküled nem is akartam oda menni! Ha te mondod, hogy jó a kávéjuk és a sütijük el is hiszem!-Carolinenak úgymond eléggé kifinomult izlése van, így elég sok minden nem izlik neki. Nem finnyás, mert mindent megeszik, de ha az nem tökéletes akkor már nem jön be neki. Ha azt mondja, hogy ott isteni a kávé és a süti, én teljes mértékben elhiszem neki. A gondolataimből az rántott vissza a valóságba, hogy láttam amint Care kiengedte az ujjait amik eddig ökölbe szorítva voltak. Meg akartam kérdezni, hogy miért ilyen feszült, de ez lehet, hogy csak amiatt van, hogy szóba hoztam Klaust, de az is lehet, hogy nem. Majd ez szépen ki fog még az este alatt derülni. Amikor hallottam, hogy Klaus amint újra testébe tettem dühöngeni kezdett. Örülök, hogy végül összefutott Carolineal, mert nem is tudom mi lett volna, ha sikerül kidühöngeni magát. De vajon miért nem tette ezt attól még, hogy összefutott Carolineal? Amikor meghallottam, hogy megcsókolta Carolinet egyből leesett, hogy miért is nem tette. Megkedvelte Carolinet, Klaus. Sosem hittem volna, hogy egyszer ilyenekre fogok gondolni. Lehet, hogy most nem jóra gondolok és cask azért tette, mert udvarias volt, de ezzel már a csók nincs letudva. Na, jó én ezen nem töröm az agyam, mert ebbe nekem nincs beleszólásom. Intézzék el egymás között.
- Caroline élvezted a csókot? Erre a kérdésemre válaszolj, többet, majd csak utána mondok.-ha Caroline élvezte a csókot nem fogom lecseszni. Ha megkedvelte Klaust az nem baj és, hogy az igazat megvalljam most úgy igazán nekem sincs vele bajom, de ez most nem fontos. Engem most csak az érdekel, hogy Caroline érez-e valamit Klaus iránt.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Szept. 03, 2012 11:58 pm

Bonnie & Caroline

Miért érzem azt, hogy Bonnie nem mond nekem el mindent? Mondjuk én sem mondtam el mindent, szóval ez érhető. Talán majd később elmondja. Ha nem, akkor majd egy másik alkalommal. Nem akarom kényszeríteni. Máskor talán igen, de sokat változtam, és remélem előnyömre. Bonniera kéne figyelmem, mert csakis miattam maradt itt.
- Örülök, hogy jól csókol! 17 éves? Ezt mondja mindenkinek. Csakhogy, mi nem vagyunk átlagosak. Te boszi vagy, én vámpír. Bonnie, mióta vámpír Dan? - ahogy drága barátnőmre nézek, látom rajta, hogy tetszik neki Dan, nagyon is, jobban mint eddig bárki más. Azon, hogy Bonnie ismeri Kolt, meglepődtem. Vajon Kol nekem miért nem mondta ezt el?! Ha a barátjának tart, ezt el kellett volna mondania. Vagy nem? Talán azt akarta, hogy Bonnie mondja el?! Okos húzás, nem akart magának problémát. Tipikus pasi, kerüli a konfliktust.
- Hát igen, kicsi a világ. Majd megismered, hidd el, kedvelni fogod. A kávézóba pedig nélkülem nem mész el! Isteni a kávéjuk és a süteményük! -mondtam, és eszembe jutott az ott töltött idő. Természetesen csak az a rész, amíg egyedül voltam. Ha csak Cassiere gondolok, elönt a méreg, és a kezem ökölbe szorult. Valamit ki kéne találnom, hogy megtörjem a kényszer csendességemet. De hogyan tudnám ezt megoldani? Muszáj minél előbb megoldanom.
Klaus nevének említésére már a gyomrom is görcsbe rándult. Kezdtem kiengedni a megfeszült ujjaimat, és láttam, hogy ezt Bonnie is észrevette. Nem akartam róla beszélni, de azt hiszem, nem kerülhetem el. Most vagy soha! Vettem egy nagy levegőt, és válaszra nyitottam a számat.
- Hát...- kezdtem bele - vele is találkoztam az erdőben. Tombolni akart, de miattam nem tette. Aztán mikor itthon voltam váratlanul meglátogatott. Mielőtt elment visszajött és megcsókolt. Jaj, Bonnie, ne nézz így, tudom, hogy hiba volt. - mondtam, és elkezdtem a hajammal babrálni, és megittam a maradék boromat. Tudtam, hogy most jön az a rész, hogy nekem nem kéne vele foglalkoznom, és hogy ő az ellenségem. Erre számítottam és nem jobbra. Tudtam, hogy nem fog vállon veregetni, és megdícsérni. Újra töltöttem magamnak, és vártam a reakcióját.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 11, 2012 7:50 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyVas. Szept. 02, 2012 1:26 pm

Caroline & Bonnie

Kissé riadtan néztem rá mikor körbenézett és azt kérdezte, hol van Bonnie és mit tettem vele, majd mikor vigyorogni kezdett, megnyugodtam és mosolyogni kezdtem.
-Tudom, hogy nem ilyen szoktam lenni, de már egy ideje kezdek megváltozni.-mosolygok, mert tényleg változom. Ha az tudná mit tettem Klaussal és Tylerrel rájönne, hogy sokat változtam és nem csak pasizás terén. Hogy jól csókol-e és, hogy mennyi idő? Persze. Care mindig kíváncsiskodó volt, de ezzel nincs semmi baj. -Nagyon jól csókol, jobban, mint...-fuh, majdnem azt mondtam, hogy jobban csókol, mint Kol. Szép mindjárt lebuktatom magam. Lehet, hogy ezt is elfogom Carenek mondani, de annak még nincs itt az ideje. Mint az eddigi összes pasim.-mondtam végül egy mosoly kíséretében. Ja és amúgy 17 éves.-most esik le, hogy fiatalabb nálam, de csak ha úgy vesszük, hogy mennyinek néz ki. Amúgy ő az idősebb elég sokkal, de ez engem nem zavar. Amint rá gondolok, csak mosolyogni tudok. Hallgatom amit Care mond és közben megittam a poharam tartalmát. Oh szóval ő is össze futott Kolal. Figyeltem, ahogy a hajával babrál és abból tudtam, hogy nem mond el mindent. Túl jól ismertem őt. Nem mertem rákérdezni, mert nem biztos, hogy tudni akarom, hogy mi történt.
-Igen tudom, hogy Kol nem olyan, mint amilyenek először gondoltuk. Tényleg egy kedves srác. Beszélgettem vele olyan két napja.-a többit most még nem mondom el neki, mert kitudja, hogy reagálna rá. Kate..Kate...Kate. Áh meg van.
-Igen emlékszem rá. Tényleg vámpír? Ezt nem is tudtam, pedig már akkor is boszorkány voltam. Na, de nem is olyan rossz dolog. Azt hiszem azt a cukrászdát én is megfogom látogatni egyszer. Örülök, hogy Stefant választotta és nem Damont. Nincs semmi bajom vele, csak.... nem is tudom.-mondom mosolyogva. -Szerintem jól döntött, de én sem lennék a helyében most.-mondtam neki és beleittam az újonnan megtöltött poharamba és közben Care szemébe néztem.
-Találkoztál mostanság Klaussal?-kérdezem kíváncsian.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzer. Aug. 29, 2012 10:45 pm

Bonnie & Caroline

Koccintottunk, és én kíváncsian vártam a mondandóját. Mikor Dan nevét megemlítette, még félre is nyeltem. Persze, ő ezt aligha vette észre, mert nagyon elmerült a meséjében. Láttam rajta, hogy szerelmes. A szemei csillogtak, hangja csilingelő volt, és a mosolya az arcán, olyan széles volt, amit rég nem láttam már. Dan, lehet, hogy az akit, Kate említett? Igen, biztosan, hisz most mondja, hogy nemrég költözött ide. Mikor azt mondta, hogy megcsókolta, majdnem a poharamat ejtettem ki a kezemből. Ezt most tényleg jól hallottam?! Tényleg jól hallottam, és amikor azt mondta, hogy együtt töltötték az éjszakát, megint félrenyeltem. Na persze, meséljek még én?! A-a, egyenlőre kérdezgetni fogok tőle.
- Mit tettél Bonnieval, és hol van a barátnőm? - kérdeztem tőle komolyan, majd gyorsan körülnéztem. Erre ő nagyon megijedt, és riadt arcot vágott.
- Ugyan Bonnie, csak vicceltem. Csak nem ismerek rád, mert nem szoktál ilyen bevállalós lenni! Tényleg örülök a boldogságodnak, és remélem majd bemutatsz neki. Hány éves, és legalább jól csókol? - kérdeztem, de közben már vigyorogtam. Míg válaszolt, kicsit időt akartam magamnak nyerni, hogy rendezzem a gondolataimat. Klaust kihagyom, így inkább Kolt mesélem el neki. Cassiet is elmondanám, ha tudnám, erre már ökölbe szorítottam az egyik kezemet, de gyorsan el is hessegettem ezt a gondolatot.
- Hol is kezdjem? Talán az elején. Nos, elmentem inni a Grillbe, és összefutottam Kollal. Nagyon jól elbeszélgettünk,és barátok lettünk. Hazajöttem aludni, majd elmentem a hídhoz gondolkodni, ahol szintén Kolba botlottam. Elkezdtem a hajammal babrálni és közben újra töltöttem a poharam, majd nagyon kortyoltam belőle. Jobb, ha nem tudja, hogy több is történt közöttünk.
- Tudod Kolt félre ismerik az emberek, mert egy nagyon jó szívű srác, és én vagyok az egyedüli vámpír barátja. Megígérte, hogy bármitől és bárkitől megvéd, ami nagyon jól esett. Azt hiszem ez a barátság tartalmas és hosszú életű lesz. Azt hiszem, Kol olyan jó barátom lesz, mint Stefan. -ezt már mosolyogva mondtam neki.
- Nem tudom emlékszel-e, de volt egy pompom táborban megismert barátnőm, Kate, akivel évekig leveleztünk. Képzeld Meglátogatott, és ide költözött hozzám átmenetileg. Most jön a legjobb rész, elég rég óta vámpír! Tök hihetetlen! Elmentem az új cukrászdába sütiért. Nagyon jó hely, azt hiszem törzsvendégük leszek. - mondtam kacagva. Nos a sztori vége, hogy voltam Stefannal. Elena is ott van, és képzeld, őt választotta Damon helyett. A többit tudod! - mondtam neki kacagva.
- Látom Elenán, hogy boldog, szerinted is jól döntött? Tudom, hogy fontos számára Damon is. Nem lennék most a helyében, az biztos. - mondtam, majd az üres poharát megtöltöttem borral.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 03, 2012 9:35 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzer. Aug. 29, 2012 9:32 am

Caroline & Bonnie

Nevettem azon amit Caroline mondott. Örülök, hogy ennyire törődik velem, mert ez nekem nagyon jól esik. Caroline ha épp nem szeleburdi volt, akkor anyáskodott, de jó értelemben és csak néha, néha vitte túlzásba, de akkor sem nagyon. Szorosan magamhoz öleltem én is.
-Én is örülök, hogy maradtam és, hogy beleegyeztél abba, hogy te is fogsz nekem mesélni!-mosolygok rá. Annyira jó beszélgetni Carolineal, mert már rég voltak ilyen pillanataink.
-Benne vagyok mindkettőben.-mosolyogtam és míg ő kiment azon gondolkozta, hogy mennyit mondjak el neki és mit. A Klausos dolgot még nem mondom el neki, viszont Danről mindent elmondhatok. Carolinet mindig is érdekelték a zaftos részletek is, szóval nem kell visszafognom magam ezen a téren. De azért úgy mindent nem mondok el neki.
-Rendben!-mosolyogtam, majd koccintottunk. -Igen arra!-mondtam mosolyogva, majd beleittam a borba. -Rendben mesélek.-mosolyogtam rá és örültem, hogy van valaki akinek elmondhatom ezeket. -Dant csak két napja ismerem és a gimi előtt találkoztunk. Az elejétől kezdve tudom, hogy vámpír mégis leálltam beszélgetni vele. Nem is tudom, hogy miért kezdtem el beszélni vele, de olyan kedves volt és olyan szép mosolya volt, hogy az egyből megfogott. Nagyon sokat beszélgettünk és elég sok mindent megtudtunk egymásról, de azért még nem mindent, majd én megcsókoltam. Igen én kezdeményeztem és nem, nem tudom, hogy miért. De ő visszacsókolt és....jaj olyan jó volt.-itt elmosolyodok, mert visszagondolok a csókjainkra, mindre. Jaj istenem tényleg nagyon oda vagyok ezért a srácért. -Utána megkérdezte, hogy járnék-e vele és én igen mondtam. Utána eszembe jutott, hogy mennem kell, de áthívtam estére magamhoz, hogyha akar jöjjön át.-eszembe jutott, hogy én nagyon reménykedtem benne, hogy él az ajánlatommal és átjön. És átjött és nagyon jól éreztem magam vele. -Végül este átjött és megvacsiztunk, majd...-elharapom a mondatot. Azért ezekből a részletekből kihagynám. -Na, szóval a többire magadtól is rájöhetsz. De most te mesélj!-mondtam mosolyogva és újra itta a poharamból.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Aug. 28, 2012 7:21 pm

Bonnie & Caroline

Nem értettem, miért izgult miattam, hisz tényleg örültem a hírnek. Kicsit meglepett, hogy nekem mondta el, és nem Elenának. Ők jobban barátnők voltak, mint mi. Persze ez sokat változott, mióta kiderült, hogy vámpírok is léteznek. Azóta a barátságunk elmélyült, és számíthatunk egymásra. Igaz játszottunk már mindhárman villámhárítót, ha a másik két személy nem beszélt egymással. Végül mindig kibékültünk, hisz elválaszthatatlanok voltunk. Tényleg örülök,hogy itt van. Annyi mindenen mentünk keresztül, hogy ezeket a boldog és együtt töltött időt hasznosan kell eltölteni, és kihasználni. Emlékezetessé kell tenni, hisz ki tudja, mikor lesz ilyenben újra részünk?! Felnéztem Bonnira, aki mosolygott rám. Azt mondta, hogy nem fogja őt bántani a vámpír szerelme. Odamentem hozzá, és ismét belekaroltam, és így mentünk a nappaliba. A kanapén egymás mellé ültünk le. Én törökülésben vele szemben.
- Nem Bonnie. Félre értesz! - kezdtem neki mosolyogva. Én arra értettem, ha megbántana téged, velem gyűlik meg a baja! - mondtam neki felemelve a mutatóujjamat. Na jó, ezen már tényleg nevetnem kellett. Bonnie is nevetett. Nagyon idilli volt így a hangulat, és örültem, hogy itt marad nálam.
- Rendben, megegyeztünk. Örülök, hogy itt maradsz! - mondtam neki, és szorosan átöleltem.
- Mit szólnál,egy kis vörös borhoz kezdetnek? Behozom a Grill étlapját, és rendeljünk pizzát, meg valami desszertet! . Vámpírgyorsasággal máris a konyhában voltam, az üveges szekrényből elővettem két poharat, a hűtőből a bort, az egyik fiókból pedig a bornyitót. Az egyik polcról elővettem a Grill étlapját, és vissza is indultam a barátnőmhöz.
- Már itt is vagyok! - mondtam és kinyitottam a bort, és töltöttem magunknak.
- Egészségünkre! Ránk, és a közös csajos esténkre! Most már mesélhetsz! - mondtam és koccintottunk.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29, 2012 9:50 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Aug. 28, 2012 9:24 am

Caroline & Bonnie

Amikor kiejtette a kulcsait a kezéből rájöttem, hogy kissé meglephettem ezzel a vallomásommal, mert még ilyet nem mondtam neki. Nem, hogy neki, senkinek, de most igen, mert így érzem.
-Hát... igen.-mondtam neki, és még mindig azon gondolkoztam, hogy vajon, most erről mit gondol. Vártam a reakcióját amíg kereste a kulcsát és még mindig nem mozdultam a nappali ajtajától. Elmosolyodtam azon, hogy mindent tudni akar.
-Mindent el fogok mesélni!-mondtam neki, de még mindig vártam valamire. Arra vártam, hogy reagáljon arra, hogy vámpírba vagyok szerelmes. Lehet, hogy tök őrültnek fog gondolni, mert boszorkány vagyok, mégis egy vámpírba vagyok szerelmes, hisz elvileg a két faj nem igazán van meg egymással. Mikor Caroline azt mondta, hogy próbáljam meg és, hogy majd legfeljebb használom a boszis trükkjeim, plusz majd ő is ott lesz nekem, ha bánt. Ezen elmosolyodtam.
-Köszönöm, hogy ezt mondod, de szerintem nem fog bántani. Legalábbis én így érzem. És rendben megpróbálom.-feleltem neki mosolyogva. Annyira örülök, hogy Caroline így gondolja és nem lecseszett, hogy milyen hülye vagyok, hogy pont egy vámpírral kezdek ki. Sosem gondoltam volna, hogy pont azon fogok izgulni, hogy mit mond a legjobb barátnőm arra, hogy egy vámpírba vagyok szerelmes, de most ez a nap is eljött, de most már nem izgulok, mert tudom, hogy Caroline nem tart emiatt bolondnak. Ha bolondnak is tartana akkor is szerelmes maradnék, de azért rosszul érezném magam, hogy a legjobb barátnőm emiatt már nem beszél mondjuk annyit velem, de ez nem így lett. Most nagyon megértő volt velem Caroline, nem úgy, mint ahogy n vele, mikor megtudtam, hogy vámpír, de azt már jóvá tettem és többé sosem hagyom magára Carolinet bármilyen dologról is legyen szó.
-Caroline még szép, hogy benne vagyok! Akkor majd elmesélek mindent, utána meg, majd te mesélsz nekem!-feleltem neki mosolyogva, mert tetszett ez a pletyizős este ötlete. Rég volt már ilyen és akkor is szörnyű események után. Ez az este viszont nem olyan lesz, mert erre már szükségünk van mindkettőnknek Lehet, hogy Elenát is fel kéne hívni, sőt biztos! De most még nem, mert gondolom Stefannal van. Had élvezze a társaságát.
Caroline Forbes

Caroline Forbes
Vampire

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Aug. 27, 2012 11:41 pm

Bonnie & Caroline

Bonnie nem kérdezett, semmit, hanem egyből a lényegre tért. Azt mondta szerelmes. Én eközben már háttal álltam neki, és az ajtó zárjával babráltam, hogy becsukjam. Azt mondta szerelmes. Annyira megilletődtem, hogy még a kulcsot is kiejtettem a kezemből. Nem akartam hinni a fülemnek, pedig biztosan jól hallottam.
- Pár nap eltelik, és te bepasizol?! - fordultam felé csak a fejemmel, hogy közben a kezemmel megkeressem, és felvegyem a kulcsot. Kissé meglepett a hírrel, de örültem neki.
- Mindent tudni akarok! -feleltem mosolyogva, és gyorsan becsuktam az ajtót. A vámpír szó, csak most jutott el a tudatomig. Láttam rajta, hogy várja a válaszomat, és a heves szívveréséből tudtam, hogy a véleményemre kíváncsi. Megköszörültem a torkom, hogy tudjak válaszolni. Ő csak várt, hiszt tudta, ha egyszer nekiállok beszélni, jobb ha nem vágnak közbe. Válaszom közben közelebb sétáltam hozzá.
- Szóval vámpír. Bonnie, ha a véleményemre vagy kíváncsi, szerintem próbáld meg! Jár neked is a boldogság! A legerősebb boszi vagy akit ismerek, vagyis az egyetlen!Ha gond van, maximum beveted a boszis trükkjeidet, és itt vagyok én is ha kell! Ha bántani fog, velem gyűlik meg a baja!- mondtam, és ezzel máris mosolyt csaltam az arcára.
- Na gyere üljünk le, és hozok valamit inni. Mit szólnál a borhoz? És mi lenne, ha csajos estét tartanánk, és itt aludnál nálam? Vacsira rendelhetnénk pizzát, és pletyizhetnénk! Benne vagy? - kérdeztem ezt tőle hirtelen ötlettől vezérelve. Ahogy kimondtam, egyre jobban tetszett az ötlet. Remélem, ezt ő is így gondolja. Keserű emlékként eszembe jutott az utolsó pizsoma buli. Elraboltak a vérfarkasok, és Stefan és Damon mentettek meg. Nem akartam senkivel sem lenni ,csak egyedül. Mázlimra Stefan ezt nem így gondolta, és elhozta Elenát és Bonniet. Szó szerint gyógyír volt a sebeimre a jelenlétük. Lehet Elenát is fel kéne hívnom, hogy jöjjön át, de majd később. Hadd legyen Stefannal. Alig pár másodpercig gondolkodtam, mire felnéztem Bonnie épp válaszolni készült.

A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 28, 2012 6:32 pm-kor.
Bonnie.Bennett

Bonnie.Bennett
Ghost

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

Caroline & Bonnie

Annyira örültem amikor Caroline azt mondta, hogy bármiben segít amiben tud. Hát ebben biztos tud segíteni, mert nekem egy lelki támasz kell amiben Caroline nagyon jó. Carolinet mindig is nagyon szerettem, de elég szeleburdi volt és legtöbbször csak pasizott, de én mindig szerettem. Sokszor voltak vitáink meg minden, de ezeket mindig megoldtuk. Amikor vámpír lett emlékszem, hogy sokáig nem is beszéltem vele, hanem inkább elmentem a városból, vagy épp kerültem őt. Végül összedolgoztunk és megbeszéltük az egészet, majd kibékültünk. Még sosem volt vele olyan vitám amit meg nem oldtunk volna előbb, vagy utóbb. Hogy az igazat megvalljam volt olyan, hogy jobban számíthattam Carolinera, mint Elenára. Persze Elenának megvoltak a maga bajai, de én bármi bajom volt ott voltam neki. Szeretem Elenát meg minden, de néha nem lehet rá számítani.
-Szerintem ebben biztos, hogy tudsz segíteni!-picit elmosolyodok, mert eszembe jut Dan. Tessék még a gondolatára is mosolygok. Egy srác sem hozta még ki ezt belőlem, de ő ezt elérte.
-Köszönöm!-mondom neki amikor beinvitál és karonfogva bemegyünk. Én elindulok a nappalihoz és ott az ajtóban megállok. Hogy kezdek neki? Vagy mit mondjak? Istenem! Danek könnyebb volt megmondani, hogy szeretem, mint a legjobb barátnőmnek elmondani. Valahogy csak el tudom neki mondani. Ez nem olyan nehéz. Egyből a tárgyra térek és az úgy jobb lesz, mintha húznám az időt.
-Caroline én szerelmes vagyok egy vámpírba.-egyből a közepébe csaptam és tényleg nem húztam az időt. Jó volt végre elmondani valakinek és szerencsére ez Caroline volt nem, pedig valaki olyan akinek nem is akarom elmondani csak úgy kicsúszik a számon. Álltam a nappali ajtajában és vártam, hogy erre Caroline, hogy fog reagálni. Nem akartam, hogy bolondnak nézzen emiatt, de én tényleg így éreztem. Egy hülye vagyok, de a szerelem vak és határtalan. Danben nagyon nem zavar, hogy vámpír és igazából Caroline véleménye nekem számít, de ha azt mondja, hogy nem jó ötlet, hogy Danbe vagyok szerelmes akkor nem igazán érdekel, mert én szeretem és ezen nem fogok változtatni. Hacsak Dan úgy nem akarja. Az este amit vele együtt töltöttem csodálatos volt és bármikor megismételném újra. Ezek után azt is el kell mondanom Carenek, hogy mit tettem Klaussal és Tylerrel. Remélem azok után nem utál meg, mert én azt nem bírnám ki.
Ajánlott tartalom

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 Empty

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Nappali
» Nappali
» Nappali
» Nappali
» Nappali

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love Bites R.P.G. :: Mystic Falls :: Otthon, édes otthon :: Forbes lakás-