No matter how much you love a person, you will always get stabbed in the back. Why? Because.. love bites.
 
Belépés
join us, if you dare, darling.
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
you and I need to have a little chat
Ki van itt?
show yourself, stranger.
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (21 fő) Szer. Aug. 06, 2014 6:39 pm-kor volt itt.
Latest topics
these are the last posts.
» Café from 1870
Kedd Márc. 10, 2015 6:16 pm by Vendég

» Mikaelson menedékház
Szer. Feb. 11, 2015 8:38 am by Elijah Mikaelson

» Bloggers Contest
Csüt. Jan. 15, 2015 10:47 pm by Katherine Pierce

» Louis Marceau
Vas. Jan. 11, 2015 7:19 pm by Louis Marceau

» Elena *reloaded*
Pént. Jan. 09, 2015 7:46 pm by Elijah Mikaelson

» Elena és Caroline szobája
Pént. Jan. 09, 2015 1:56 am by Damon Salvatore

» Tantermek
Pént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Liv és Luke szobája
Pént. Jan. 09, 2015 1:06 am by Damon Salvatore

» Folyosók
Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

» Udvar
Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore

Word Count
how much did you write?

Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk.
A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott.
A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.


Share | 
 

 Elena Gilbert et-je

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vampire
» lakhely : ↷ Whitmore college.
» foglalkozás : ↷ student.
» avatar : ↷ nina dobrev.

TémanyitásTárgy: Elena Gilbert et-je   Kedd Okt. 29, 2013 2:47 pmElena Gilbert

...never back down ...


Let me
introduce myself!


╏ Becenév: Elena

╏ Születési dátum: 1994 /június/22

╏ Születési hely:Mystic Falls

╏ Foglalkozás: munkanélküli avagy tanuló?

╏ Családi állapot:bonyolult

╏ Erősségek: rendkívül ügyesen kerülök bajba, mellettem nem unalmas az élet; szinte mindig az igazamat akarom bizonyítani; makacsságban én vagyok a királynő

╏ Tudtad-e, hogy ...?

 • labilis természet vagyok
 • titokban még most is vezetek egy naplót
 • háromszor haltam már meg, végül csak vámpír lettem

  ╏ Vágyak, álmok:Talán egy kis nyugalom, semmittevés

 • Survivor
  19, vámpír, Nina Dobrev

  Kíváncsi vagy mi?
  17, -

  My whole life

  is in your hands now.

  A naplóm első oldalára talán valami olyasmit kellene írnom, hogy :A Virginia megyei Mystic Falls-ba születtem, mint John Gilbert és Isobel Flemming lánygyermekeként. De nem írom ezt. A régi naplómba sem írtam, amit még vámpírrá válásom előtt vezettem. Most pedig itt ülök a Salvatore testvérek nappalijában, az ürességtől kongó helységben, és a fehér papírlapot bámulom. Kezemben a toll, mint egy félmázsás kő, a papírlaphoz nyomja kezem, de nem mozdul. Nem tudok mit írni. Talán írhatnám, hogy az életem egy merő káosz. Ez ugyan nem lenne újdonság, de nem is lenne túl pontos leírás. Mert az életem nem egy káosz, hanem egy pokolbéli élet térbeli és időbeli előrevetülése.
  Nem elég, hogy azzá váltam, amivé sosem akartam, most még a testem és a gondolkodásom sem bírom kontrollálni. Becsukom a kezemben lévő üres lapokból álló bőrkötéses füzetecskét, s a tollal együtt a falhoz vágom. Felállok, és a kandalló elé lépve járkálni kezdek. Nézem a lobogó tüzet, érzem bőrömön a melegét.
  Az óra kattogása az agyamban visszhangzik, s már-már fájdalmasan hat elmémre. Szemeim becsukva, összeszorított fogakkal rogyok a földre, tenyeremmel a fülem befogva, üvöltve a fájdalomtól.
  Újra látom magam előtt Jeremy mozdulatlan testét, vérző nyakát, ahogy a vörös folyadék átnedvesíti a testéhez tapadó sötét pólót. Fájó ínyemből előbuknak fogaim, agyam semmi másra nem bír gondolni, csak a vérre. A saját testérem vérére. Aztán képszakadás.
  A fájdalom abbamarad, levegőt kapkodva fekszem a földön. Csend van. A tűz ugyan tovább ropog, de az óra ricsaja már nem bántja fülem. Körbepillantok, de senkit nem látok a bútorok között. Lassan felállok, és egy pohárba némi alkoholt töltök, majd meghúzva a poharat a kanapénak támaszkodom. A poharat visszateszem a tálcára, majd megfogom a földön heverő naplóm, és a táskámba süllyesztem.
  Az feljáróról léptek zaja szűrődik át a falakon. Majd lelassulva, abbamaradnak, ahogy az illető az ajtóhoz lép. Lenyomja a kilincset, de mire feleszmélek, már előttem áll. Bájvigyort villant rám, mire csak megforgatom szemem, és újra a kanapénak dőlök.
  -Rajta Damon, mond csak, amit akarsz.-forgatom az ujjamon lévő gyűrűt, s még ha eddig nem emésztett eléggé a bűntudat, akkor ezután akár meg is halhatok tőle.
  -Várj csak, semmi szükségem nincs rá. Én nem te vagyok. Soha az életben nem akartam azzá válni, amivé lettem. Soha nem vágytam még ennyire a vérre.-kezdek neki ingerülten, mígnem hangom elhalkul, és kezdeti "lelkesedésem" alábbhagy. - Meg akartam ölni a testvérem. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak a vérére. Ne próbáld nekem azt mondani, hogy ez normális, mert ez nem az. Közel se tartom normálisnak. Azt sem tudom, már ki vagyok. -sütöm le szemeim, és a hirtelen rám törő érzelmek könnyeket csalnak szemembe. Még mielőtt szólhatna egy szót is, felrohanok az emeletre, és bevágom magam mögött a saját szobájának ajtaját. Hátam az ajtónak vetem, és hagyom, hogy könnyeim előtörjenek. A földre csúszva tenyerem az arcomra tapasztom, és próbálom uralni előtörő érzelemáradatom.
  Hogy most mit írnék a naplómba? Talán azt, hogy egy gyilkos vagyok. Egy hidegvérű gyilkos, aki képtelen ezt beismerni, és úrrá lenni azzal, ami vele történik. Mert ez vagyok én. Elena Gilbert, akinek állítólagos szülei egy autóban haltak meg, akinek vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok a barátai. Aki menekült a sorsa elől, ami végül elérte. Akinek nem lehet felhőtlen, boldog élete, mert a génjeiben hordozza, hogy a baj ne kerülje el.
  Én vagyok hát Elena Gilbert. Vámpír és túlcsorduló érzelmektől szenvedő lány. Talán van rám gyógyír. Talán ha kikapcsolnám, mindent meg tudnék oldani. Talán ha....


  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése

  avatar
  Take care, cuz' I'm a(n)...
  Vampire
  » lakhely : † Mystic Falls again
  » foglalkozás : † I keep myself busy
  » avatar : † Ian Somerhalder

  TémanyitásTárgy: Re: Elena Gilbert et-je   Kedd Okt. 29, 2013 2:59 pm

  Elfogadva!

  Üdv nálunk, Elena!
  Nagyon-nagyon remélem, hogy most utoljára fogadunk közénk Gilbert lánykát, s többször nem kell átesni ezen a macerán.
  Mindenesetre tetszett, amit az imént olvashattam, benne volt minden, amire szükségünk lesz, és amire neked szükséged lesz a játéktéren. Az avatarod bizonyára le van foglalva, úgyhogy... Sok sikert a beilleszkedéshez, ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel akár nekem, akár a Staff bármely tagjának! (:  promise me this is
  forever forever forever

  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése
   

  Elena Gilbert et-je

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
  Love Bites R.P.G. :: Karakterek :: Vámpírok-