» Folyosók Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore
» Udvar Pént. Jan. 09, 2015 1:05 am by Damon Salvatore
Word Count
how much did you write?
Credit
we deserve a little more respect.
A kódokat és az oldal külsejét Katherine Pierce-nek köszönhetjük, aki nélkül nem lehetnénk ilyen szépek. Sokat dolgozott a kinézeten, így nem örülnénk, ha a kódokat máshol látnánk! Ha segítségre szorultok, inkább szóljatok, s ha tudunk, segítünk. A gyönyörű képek, gifek Damon Salvatore keze munkáját dicsérik, aki szintén sok időt töltött ezek megszerkesztésével, nem szeretnénk máshol látni őket. Valamint külön köszönettel tartozunk a csodálatos Elena Gilbert-nek a meseszép fejlécünkért, amivel rengeteget dolgozott. A leírások (világleírás, fajleírás, sorozatbeli és canon karakterek leírása) a Staff tollából fakadnak, nem szeretnénk ezeket máshol látni.
Véget ért az első szám, de Caroline továbbra sem hagyott békén. - Rendben, de ez most tényleg az utolsó! - csóváltam meg a fejemet, miközben elnevettem magam. A tánc gyorsan véget ért, és a pulthoz indultunk. - Narancslé? Nem gondolod, hogy egy kicsit álszent vagy? - viccelődtem vele, de ez után kényelmetlen témát juttatott az eszembe.. - Nem, jól vagyok. - próbáltam leplezni szomorúságomat, de nem tudtam az arcomról elrejteni a csalódott, bágyadt tekintetemet. - Én... nem igazán akarok erről beszélni... - motyogtam halkan, de Caroline nem hagyta ennyiben. - Elena és én... szóval a bál óta nem igazán beszéltünk egymással. Úgy tűnik, nem igazán akar a társaságomban lenni. - csóváltam meg a fejemet lelombozva. - Én, nem tudom mi történhetett.
Caroline Forbes
Take care, cuz' I'm a(n)...
Vampire
» lakhely : Mystic Falls » foglalkozás : ez és az » avatar : Candice Accola
Tárgy: To Stefan Hétf. Dec. 17, 2012 5:18 pm
Stefan & Caroline
Stefan a szokás szerint nagyon nyugodt volt. Régen találkoztunk, és nagyon jó volt a társaságában lenni. A virágnak nagyon örültem, és még egyszer megöleltem őt. - Köszönöm a virágot! Ez nagyon figyelmes tőled! A szándék a fontos! Rózsát választottál, és ezt le lehet szárítani! Így tartós lesz, és örök emlék! - válaszoltam neki. Tőle még sosem kaptam virágot. Valahol mindent el kell kezdeni. - Köszönöm a bókot! Te is nagyon jól nézel ki! - dícsértem meg újra. A kocsiban nem volt szükség zenére, elvégre végig csacsogtam az utat. A bál már javában tartott, így mi is csatlakoztunk a tömeghez. - Ne aggódj, minden rendben lesz! - válaszolom neki. Furcsa, hogy nem Elenával jött. Talán később a bálon sikerül beszélniük egymással. - Igen, sosem adom fel! - felelem Stefannak, és a tánctérre húzom magam után. - Jaj, ne kéresd már magad! Hidd el jó lesz, és nem fog fájni! - felelem és közelebb lépek hozzá, majd kezemet a kezébe helyezem, és lassan elkezdünk mozogni a zene ütemére. Körülöttünk nagyon sokan táncolnak, de véleményem szerint, nekem van a legjobb táncpartnerem a teremben. A zene lassan véget ér, és Stefan le akarna lépni, de én nem hagyom magam. - Csak még egyet! Légy szíves! - felelem, és maradunk. A zene végén az italos pultokhoz megyünk, és a kezébe nyomok egy pohár narancslevet. - Köszönöm a táncot! Ma nagyon csendes vagy! Történt valami? - kérdezem tőle. Nem akarom elárulni magam, hogy tudok arról, mi történt közte Elenával. Szeretném az ő verzióját is meghallgatni.
A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 17, 2012 10:48 pm-kor.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Tornaterem Hétf. Dec. 17, 2012 4:18 pm
Damon & Annabelle
Tudtam, hogy nem, halogathatom öröké és felfogja tenni, ezt a kérdést, hiszen Mystic Falls tele van vámpírokkal és mindenki okkal van itt, ahogyan én is. Bár mondjuk én simán leléphetnék már, hiszen Katherine miatt jöttem, hogy kiderítsem az igazságot és már tudom, úgyhogy elmehetek bármikor, de előbb ki fogom élvezni ezt a kisvárost, még akkor is, ha unalmas néha. -Részemről nem hétpecsétes államtitok, de nem is akarom mindenki orra alá dörgölni.-mondtam egy apró mosollyal. Nem hittem, hogy Damon sokra menne ezzel az információval ellenem, így hát gondoltam elmondom neki, de nem az egész sztorit, sőt elég ha csak a lényeget tudja. -De talán most kivételt tehetek. az édesanyám miatt jöttem ide, akitől születésem után elvettek, majd örökbe adtak. Most idejöttem megkeresni, és már meg is találtam szerencsére.-mondtam neki, teljesen lerövidítve az egészet. Elmondhattam volna Katherine nevét, hogy mi volt, és miért, de nem hiszem, hogy az érdekelte volna Damont, Szerintem pont elég, hogy ennyit tud. Nem találtam amúgy semmilyen kivetni valót a kérdésében. Hisz' mindenki szeretné tudni, hogy akivel jött miért is van a városban. Na erre én is kíváncsi vagyok, remélem válaszolni fog Ő is, mint ahogyan én is tettem. -Én te miért jöttél ide, korábban? Biztos, hogy neked is volt okod.-mondtam és egy ártatlan mosolyt ejtettem felé. Igen tudok így is mosolyogni, ha valamit el szeretnék érni, és most azt szeretném, ha válaszolna. Egy mert érdekel, kettő, ha már ő tudja, hogy minek jöttem ide, én is szeretném tudni. Bár nem hiszem, hogy sokáig maradnék a városba, hiszen nem hiszem, hogy itt nagy szükség lenne rám, bár lehet, hogy ez idő alatt még megváltozik a véleményem. Tetszett, hogy ő is hasonló vámpír, mint én. Nem érdekelt, hogy kiből iszom, milyen élete van, vagy, hogy várja otthon anyuci, vagy apuci. Maximum kivételes esetekben számít, máshogy nem, mert most mit foglalkozzak ezzel?! Nekem ettől nem lesz jobb, csak rosszabb, inkább nem is érdekelt. Damonnal elindultunk a csoport felé egymásba karolva, majd mikor nevetni kezdett én is elkezdtem nevetni, mintha valami annyira nevetséges lenne. -Az ilyenekben mikor nincs igazam?!-kérdeztem nevetve, kicsit hangosabban, mint ahogy eddig beszéltünk, úgyhogy a csoport hallja. Felfigyeltek ránk, de eddig még nem tettek semmit, majd legfeljebb mi kezdeményezünk, nem olyan nehéz az.
Stefan.Salvatore
Vampire
Tárgy: Re: Tornaterem Hétf. Dec. 17, 2012 3:42 pm
Caroline & Stefan
// előzmény, a Forbes ház //
Mystic Falls... bál, bál hátán. Még alig ért véget az előző, máris kezdődik egy újabb. Mit ne mondjak, jellemző. Azonban izgalmas dolgok történtek az elmúlt hetekben. Illetve egy bizonyos dolog. Egy olyan dolog, aminek a beteljesüléséért bármit képes lennék megtenni. Ugyanis valóban létezik gyógymód, ami megszabadít a vámpírléttől. Erre Klaus mutatott rá nemrégiben, de még nem mondhatom el senkinek sem. Magával Elena-val sem oszthatom meg. Mire is vetemednék... hisz' nem is beszéltünk azóta, mióta... mióta... nem tudom. Igazából nem tudom hogy állunk. Kézenfekvő volt a dolog, hogy Caroline-nal mennyek a bálba. Egyedül nem akartam, de Elena-t mindenképp szemmel akartam tartani. Kiszálltam a kocsiból, megnyomtam a csengőt, és egy szempillantás alatt ott volt Caroline. Már nyitottam volna a számat, hogy megdicsérjem milyen csinos, de szokása szerint belém fojtotta a szót, puszit nyomott az arcomra, majd megölelt, amire csak egy mosollyal reagáltam. - Szia! Te pedig nagyon csinos vagy. - válaszoltam. - Ugyan! Én köszönöm, hogy hajlandó vagy egyáltalán velem mutatkozni. - viccelődtem vele, és láttam, hogy nagyon kotorászik valamiért a táskájában. - Nagyon kedves tőled, köszönöm! - mosolyogtam, majd én is átadtam neki eddig a hátam mögött rejtegetett virágot. - Nem olyan maradandó, mint az óra... - mosolyogtam tovább. Ha vele vagyok, általában megfeledkezem az aktuális problémáimról, ami valljuk be, remek érzés. Természetesen be nem állt a szája a kocsiút alatt, de nem bántam, jó kedvem volt. Folyamatosan vigyorogtam, és igazán jól elbeszélgettünk. - Igen, az. Kiszálltam az autóból, udvariasan kinyitottam az anyósülés ajtaját, majd a karomat nyújtottam Caroline felé. - Remélem, minden jól fog elsülni. - mondtam, amikor már a tornateremben jártunk. - Sosem adod fel? Komolyan, ez lesz az utolsó! - vigyorogtam, miközben táncra perdültünk.
Damon Salvatore
Vampire
» lakhely : † Mystic Falls again » foglalkozás : † I keep myself busy » avatar : † Ian Somerhalder
Tárgy: Re: Tornaterem Hétf. Dec. 17, 2012 2:11 am
To:: Annabelle Petrova
Miután koccintunk, mindössze egyet kortyolok az italból, csak az íze kedvéért, és miután meggyőződöm róla, hogy nem olyan vészes, és elég ihatóra sikeredett, leküldöm a pohár egész tartalmát a nyelőcsövemen, és élvezem az utóhatását. A kellemes melegség átjár, és ebből rögtön tudom, hogy mi ez. Hasonló az érzés, mint a whisky-nél, mégis teljesen eltérő, a maga kellemes módján. Vodka íze van, bár ez a furcsa hozzávaló kicsit tompítja az ízét, és a színezéknek is van valami aromája, amitől az egész lötty zölden virít. Honnan hozták ezt Csernobilből vagy egy csészealjból lopták? Kissé gyanakodva néztem végig a lányon, hiszen jól tudom, hogy a vámpírok ide nem csak úgy véletlen jönnek. Mindig van valami céljuk, habár nem tudhatom, neki mi is az. Kétlem, hogy tudná ki vagyok, nem tudná ilyen jól leplezni. Vagy olyan idős lenne, hogy ez is menne neki? Elvégre, mi vámpírok sokkal jobbak vagyunk a hazudozásban, mint az embereket, és az olyan korúak, mint én, vagy a tőlem idősebbek pedig még sokkal jobbak mindenben a fiatalabb fajtársaiknál is. - Szóval, elárulod, miért jöttél a városba, vagy hétpecsétes állami titok? - kérdezek rá felbátorodva, ugyanis a kíváncsiság úgy fúrja az oldalam, hogy abba majd beleőrülök. Nem vagyok egy türelmes teremtés, nem tehetek róla. Talán jó ötlet volt rákérdezni, talán nem, de az biztos, ha mégis idősebb nálam, és ezáltal gyorsabb is, no meg erősebb, és úgy pörgeti a szálakt az ujjai közt, hogy végül én végezzem holtan, hát ámen rá! Nem én leszek az, aki majd az életéért könyörög, és rabszolgát csinál magából, csak hogy ne múljon ki. Francokat! Ha egy kevésbé ártatlan kérdésért a fejemet kívánja venni, vagy tört akar döfni a szívembe, nem fogom bánni. Vagy túljárok az eszén, és végül ő jár pórul... Ez is egy eshetőség. - Azért most ölni tudnék. - feleli a feltett kérdésre, miszerint ínyére van-e az emberi vér, én pedig egy széles vigyorral válaszolok neki, mindenféle szavak nélkül. Pontosan tudom, ebből is megérti, hogy részemről több, mint oké a dolog, és nem leszek "rossznak" az elrontója. - Jó válasz! - kacsintok, és abba az irányba nézek, amerre ő is. Nem sok válogatni való van ezen a helyen, ebben városban, és ha ittas diákok torkát kell átharapni, hát az övükét, erről pedig nem kell tudnia senkinek sem, főleg nem Lexinek vagy Elenának, akiknek van lelkiismerete, és akiket bánt, ha ártatlan emberek halnak meg, akiknek családjuk van. Engem ezek ugyebár hidegen hagynak, és hála égnek Annát is, így nincs min aggódni. - Áldásom rá. A semmiél jobb, és legalább jóllakunk! - nevetem el magam, bár kissé keserűre sikerül, de ez is valami. Jól fogom érezni magam ha törik, ha szakad. Belekarolok a lányba, és megindulok a kis tömeg felé. Elérve a célhoz elkezdek hahotázni, mintha valami vicceset hallottam volna, aztán a partneremre pillantok, és újból kitör belőlem a nevetés. - Igazad volt, ez a cucc tényleg ütős! - nevetek megint, félhangosan kiejtve a szavakat, hogy a fiatalok meghallják, és remélhetőleg fel is figyelnek majd ránk.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Tornaterem Vas. Dec. 16, 2012 8:30 pm
Katherine & Kol
-Még szép, hogy elteszem. Szép kis emlék lesz ez majd később és most is az, de mivel nem rég használtuk, így még nem olyan igazi emlék.-feleltem neki mosolyogva. Vicces lesz, ha pár év múlva mondjuk megtalálom ezt a nyakkendőt, mert egyből Katherine fog beugrani róla. A csókja édes volt, csak úgy simogatta az ajkamat és legszívesebben nem hagytam volna abba, de hát muszáj lesz mennünk, mert nem akarunk feltűnést kelteni. Lehet, hogy nem kellett volna mondanom, hogy ő az enyém, de azt akartam, hogy tudja mit érzek. Én így éreztem és ez az érzés egyhamar nem fog megváltozni. Én is úgy mosolygok rá, ahogyan ő rám, majd hagyom, hogy felhúzzon engem, de amikor ott állunk szemtől szembe egymással, megint elfog a vágy, hogy megcsókoljam, hogy beletúrjak a hajába, hogy újra érezhessem a bőrét, közel az enyémhez. -Igen tudom, tudom, hogy mennünk kell, de nem akarok. Jó oké tudom ez nem akarás kérdése, de mindegy.-mondtam majd mikor hátrébb állt és odadobta nekem a ruháim elkaptam őket. Lassan vettem fel az alsónadrágom, majd a nadrágom, de az ingem gombjaival meggyűlt a bajom. Mikor Katherine odajött hozzám és elkezdte begombolni az ingemet, én zsebre tettem a nyakkendőmet és figyeltem, ahogy ügyes ujjai a gombokat gombolják be. Gyengéd érzelmeket táplálok Katherine felé, de vajon mennyire? Talán beleszerettem? Nem azt nem hiszem, vagy legalább is remélem, mert nem akarok szerelmes lenni, mert azzal csak a baj és a fájdalom jár. A gondolataimból az rántott ki, hogy Katherine megszólalt, majd lábujjhegyre állt és megcsókolt. Én visszacsókoltam őt, kissé több szenvedéllyel mint akartam, de ez nem érdekelt. Mikor abbahagytuk a csókolózást felvettem a zakómat és Katherinre mosolyogtam. -Most mehetünk.-megfogtam a kezét és összekulcsoltam az ujjainkat, majd kivezettem őt az osztályteremből, miután elhúztam onnan a padot, és a tornaterembe mentem vele. Mikor beléptünk a terembe megfogtam a derekánál és magamhoz húztam, majd táncolni kezdtem vele arra a lassú számra ami épp szólt.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Tornaterem Vas. Dec. 16, 2012 5:20 pm
Damon & Annabelle
Amikor elfordul és elmegy valami piáért én körbenézek. Nem ismerős arcokat keresek, csak nézem, hogy kik és mifélék vannak erre. Sok vihogó gyereket látok és csak az jár a fejemben, hogy, hogy élvezhetik ennyire ezt a bulit. Eddig ez az egész tök lapos volt és a zene sem a legjobb. Talán beszélnem kéne azzal aki a zenét csinálja, hogy legyen valami normálisabb. Amíg ott ácsorgok nekem jön valaki, de nem veszek róla tudomást, mert érzem rajta, hogy tiszta tinta. akkor elvileg errefelé van valami normális pia, vagy hoztak magukkal. Remélem az első, mert most jó lenne valami rendeset inni. És vért is kéne már innom. Vagy két napja nem ittam semmit és már éhezem. Míg ezeken gondolkodom a kísérőm visszatér, valami zöld lötyivel, aminek alkohol szaga van, de elég gusztustalanul néz ki. Elveszem tőle a poharat amit felém nyújt és elmosolyodok, ahogyan ő is. -Egészségedre!-mondom én is, mikor a poharamnak koccintja az övét és lehúzom a piát, egybe. Nem akarom tudni, hogy milyen az íze, de így is érzem. Van benne elég alkohol és azzal nincs is baj, de maga a zöld valaminek undorító íze van, de nem érdekel, mert van benne alkohol is. Örülök, hogy most nem olyan pia van, mint a múltkor. szörnyű puncs volt és olcsó sör. Ez legalább tényleg alkohol. Damon szemébe nézek, a szép kék szemeibe, majd a kérdése hallatán egy hatalmas mosoly jelenik meg az arcomon. -Azért most ölni tudnék.-válaszoltam neki és ezt nem csak képletesen értettem, de ezt neki nem muszáj tudnia. Én is körbenéztem és láttam egy csapat részeg gyereket. Voltak lányok is és fiúk is, de mindegyik dülöngélt már annyira be volt piálva. Óvatosan feléjük intettem, olyan 4 fős csoport volt nem voltak sokan. -Mit szólnál hozzájuk, legalább is kezdésnek?-nekem most nem az volt a lényeg, hogy józanok, vagy sem, csak hogy könnyű legyen őket elkapni, hiszen 2 napi éhezés után nem érdekes, hogy ki az, csak vérhez jussak.
Damon Salvatore
Vampire
» lakhely : † Mystic Falls again » foglalkozás : † I keep myself busy » avatar : † Ian Somerhalder
Tárgy: Re: Tornaterem Vas. Dec. 16, 2012 4:56 pm
Biccentek felé, a féloldalas mosoly azon nyomban eltűnik az arcomról, amint hátat fordítok neki, és az italos pult felé veszem az irányt. Az egyik különös, zöld színű italt választom, de csak is azért, mert érzem az alkohol jellegzetes szagát rajta, tehát rossz már nem lehet. Megragadok két poharat, tele töltöm mindkettőt, és már igyekszem is vissza hozzá. Átverekszem magam a tömegen, és még szerencsésen is megússzák a körülöttem lévő emberek, hiszen egyiküket sem löktem fel, és az ital is a pohárban maradt, bármi legyen is ez, kétlem, hogy a zöld jól állt volt bárkinek a ruháján. - Egészségedre! - nyújtom felé a poharat, és megint magamra erőltetem a mosolyt. Nem fogok bánkódni, nem most, mikor egy ismeretlen vámpírral vagyok, és mikor nincs a közelemben egyik lány se, akikkel most nagyon nem akarok összefutni. Addig kell kiélvezni a bulit, amíg nem tör rám megint a búskomorság, és míg nem érzek késztetést rá, hogy lelépjek innen. Hozzákoccintom a poharam ahhoz a pohárhoz, amit a kezébe nyomtam, aztán nagyot kortyolok belőle, és elégedetten fintorgok. Ezúttal kitettek magukért, és nem csak holmi pocsék, kevés alkoholtartalmú punccsal rukkoltak elő. Talán köszönetet kellene mondni valakinek érte. Mindegy, legfeljebb majd küldök egy gyümölcskosarat az illetőnek, egy "kösz a piát!" című felirattal. Megrázom a fejem, hogy eloszlassam ezeket a fura gondolatokat, a pillantásom a lány íriszeibe fúrom, és elmosolyodom, ez egy cinkos mosoly. - Hogy állsz a friss, meleg, emberi vérhez? - vonom fel a szemöldököm, és körbeszemlélem a tömeget, hátha megakad egy jó fogáson a szemem.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Tornaterem Vas. Dec. 16, 2012 4:23 pm
Damon & Annabelle
Most volt pár hete a Haloween-i buli, erre már is itt a következő. Parti, parti hátán, amit még élveznék is, ha izgalmas lenne a buli. A múltkor is annyi izgalom volt, hogy nekem esett egy boszi. Végül kiderült róla, hogy nem is olyan gázos a csaj. Pedig bulisabb lett volna az egész, ha gázos a csaj, vagy csak gyengébb, hiszen eléggé megfájdította a fejemet. Azt a bulit gyorsan kihevertem. Nem volt benne semmi izgalmas, mint már említettem. A városban van eddig így 2 embert akit ismerek és most itt van egy a pasi is aki kísér. Nem igazán tudok róla bármit is, csak a vezetéknevét, bár én sem árultam el az én vezetéknevemet, hiszen abból sokaknak leesne, hogy mi van, főleg, hogy Damon is vámpír. Egyedül akartam jönni, de hát ő is egyedül volt, és elég bevállalósnak tűnt, és akkor miért is ne?! A múltkorin nem volt kísérőm, most már az van, szóval jobbnak kell lennie ennek az estének. Damo udvariasan megkérdezi, hogy hozzon-e nekem is italt. Semmi jónak nem vagyok az elrontója, főleg nem ha így mosolyognak rám, ahogyan ő tette. Megejtettem egy hatalmas Petrova mosolyt és úgy válaszoltam neki. -Igen hozhatsz, azt megköszönném.-mondtam még mindig ugyanazzal a mosollyal, mert nem tudtam abbahagyni a mosolygást. Sajnos ez van, ha én előveszem ezt a mosolyom, nem tudom abbahagyni, csak ha valami olyan történik.
Damon Salvatore
Vampire
Tárgy: Re: Tornaterem Vas. Dec. 16, 2012 3:20 pm
Alig telt el idő az utóbbi parti óta, máris jött egy következő. Mentségemre szóljon, a túl sok gondolkodástól elveszett az időérzékem, és mintha csak tegnap lett volna, hogy megléptem a helyről, Stefanra hivatkozva, és Caroline-ba botlottam. Sosem gondoltam volna, hogy mi ketten jóban lehetünk, még ha én félre is tettem volna az ítéleteimet, ő még továbbra is megvetett volna. Legalábbis így vélekedtem kettőnk kapcsolatáról, de a tánc közben rendkívül normálisan viselkedett, nem ítélkezett, ahogy én sem. Talán a megzavarodott agyam képtelen bunkó lenni, talán tényleg javult a viszonyunk, ezt nem tudhatom, de élvezem, hogy nem gyűlölködünk. Mintha kifordultam volna önmagamból, és egy másik ember lennék. Egy ember, aki vámpírrá válásom előtt voltam, aki még képes volt törődni másokkal, képes volt a szeretetre... Felhagytam a gondolkodással, és a többnyire ártatlan emberek lemészárlásával néhány órával a parti kezdete előtt, de nem állt szándékomban Lexit, vagy Elenát felkeresni. Az első gondolatom az volt, egyedül megyek, és majd ott felszedek egy két lábon járó vérforrást, de a sors közbeszólt, vagy csupán egy véletlen egybeesésként botlottam a lányba, aki szintén vámpír, és aki szintén egy szál magába készült menni. Gondoltam, miért is ne? Ezért igyekszem most vele az oldalamon a tornaterem irányába, természetesen az első utam az italokhoz vezet, s ott meg is állok, elvégre nem akarok magam után cibálni senkit sem, attól még, hogy én vagyok a pasi, neki is van döntési lehetősége, amit eszem ágában sincs megfosztani tőle. - Hozzak neked is italt, Annebelle? - kérdezem tőle udvariasan, és egy hozzám illő, féloldalas mosolyt villantok rá.
-Kettőnkre!.-ismételem meg Katherinet és megittam a poharam tartalmát, majd körbenéztem a nevetgélő tömegen, ahogy Katherine is tette. Mindenki nevetgélt vagy épp táncolt, már ha azt a valamit táncnak lehet nevezni. Ugráltak jobbra balra, rázták magukat és dobálták a hajukat, legalább is a hölgyek. A férfiak meg nem is tudom, hogy mit csináltak, egy néhányan csak ácsorogtak és nézték a kiszemeltjeiket, mások próbáltak táncolni a jobbra, balra lépkedéssel, de elég bénán néztek ki. A zene lassabb tempójú számra váltott át és támadt egy ötletem, mikor Katherine rám pillantott. A dereka köré fontam a karjaimat és elmosolyodtam mikor megforgatta a szemét. -Nem illik a szemünket forgatni, mikor valaki táncolni szeretne velünk.-most próbáltam nem mosolyogni és szigorú hangnemet felvenni, de nem teljesen ment. Furcsa volt nekem, hogy megpróbálom kimutatni felé az érzéseimet, hiszen már rég nem tettem ilyet, de Katherine más volt és meg akartam neki mutatni, hogy jelent nekem valamit, csak még pontosan nem tudom, hogy mit. Lassan elkezdtünk a zene ritmusára mozogni és nagyon figyeltem a táncra, de amikor Katherine a nyakamba csókolt elfelejtettem táncolni, mikor óvatosan megharapta a nyakam, egyből meg is álltam. Mikor megcsókolt megéreztem azt a vágyat, amit most Ő érez. Igen én is éreztem, de nem voltam abban biztos, hogy Ő is, de most már semmi kétségem nincs ez ellen. Szétnyíltak az ajkaink majd a nyelvünk vad táncba kezdett, ellenben a zenével, amit csak halkan érzékeltem. Szorosabban öleltem Katherinet magamhoz és éreztem, hogy a vágy egyre jobban kezdi átvenni felettem az uralmát, és el fogom veszteni a fejem, itt mindenki előtt. Szerencsére Katherine észleli, hogy nem vagyunk a legmegfelelőbb helyen és elválik tőle. Szaporán veszem én is a levegőt, ahogyan ő is és mélyen a szemébe nézek. Ajkaink majdhogynem összeérnek és érzem édes leheletét. Hogy tudja ezt tenni velem ez a nőszemély? Hátrébb lépek tőle és megfogom a kezét. -Mi lenne, ha lelépnénk innen a sok embertől valahova, ahol kettesben lehetünk?-udvariasan megvárom a válaszát, pedig legszívesebben itt, mindenki előtt leteperném Őt. Mikor bólint egyből megindulok vele valahova az iskolában. Amíg megtalálom a megfelelő helyet nem csókolom meg, csak összekulcsolom az ujjainkat, mert lehet, ha egy csók is elcsattanna itt most kötünk nem bírnám addig, amíg beérünk egy terembe. Mikor találok egy üres termet belépek és behúzom magam után, majd nekilököm az ajtónak és éhesen csókolom meg. Nem számít, hogy mi volt pár tegnap, vagy azelőtt, csak a most számít és az, hogy itt vagyok Katherinel.
- Köszi. - mosolyogtam rá. Örültem, hogy próbálja oldani a kettőnk között támadt - vagy mindvégig meglévő.. - szakadékot és fagyos hangulatot. Megemeltem a poharam és koccintottam Kollal. -Kettőnkre. - mosolyodtam el. Körbenéztem a körülöttünk lévő párokon, mint nevetgéltek, ittak, táncoltak, legalábbis valami idióta módon ugráltak, amit ma "táncnak" neveznek. Néhányan "álmuk" pasiját vagy csaját próbálták becserkészni ostoba utalásokkal. Szánalmas. Ha akarsz valakitől valamit, odamész hozzá, megmondod neki és onnantól már nem számít, mi lesz, te megtettél mindent. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal szórakoztattam magam és megigazítottam a ruhámat, de mire felnéztem, már egy lassú, szerelmes számot játszott a zenekar. Immár mindenki egymást átkarolva állt és a ritmusra lépegetett. A szempilláimon keresztül Kolra pillantottam és megéreztem kezeit a derekamon. Megforgattam a szemeimet és elfojtottam egy mosolyt, de azért tetszett, amit csinált, csak... olyan fura volt nekem ez. Kimutatni felé, hogy mit érzek, fura volt, hogy tudja, jelent nekem valamit. Közelebb léptem Kolhoz és a karjaimat körülfontam a nyakán és a vállára hajtottam a fejem. Nem érdekelt jelen pillanatban, hogy azok, akik a legtöbbet akarnak ártani nekem, esetleg láthatják az emberi oldalam. Kolnak nem tudnak ártani. Most csak élvezni akartam. Ez az este játék, ma nem muszáj önmagamnak lennem, hisz valaki más bőrébe bújtam..., és azt hiszem, ez az első és utolsó alkalom, hogy ilyen vagyok. 500 évenként bőven elég egyszer. Oldalra döntöttem a fejem és belecsókoltam a nyakába, majd finoman megharaptam. Ha együtt vagyunk, mindig érzem a köztünk vibráló levegőt, a szexuális feszültséget, de most annyira kívántam Kolt, mint eddig sosem. Szám nyakáról a szájára vándorolt és lehunyt szemmel élveztem, amint nyelveink egymásra találnak és ritmusos táncra kezdenek. Kezeimmel a hajába túrtam és egész testemmel hozzá simultam, csak akkor tűnt fel, hogy ez talán nem a legmegfelelőbb pillanat erre, mikor a zenekar ismét dalt váltott. Kicsit elhúzódtam tőle, homlokomat pedig az övének támasztottam. Hangosan, szaggatottan, kapkodva vettem a levegőt. Szám súrolta az övét, ajkaimon éreztem forró, édes leheletét. Hogy vagy képes ilyen reakciót kiváltani belőlem?!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Tornaterem Szomb. Dec. 15, 2012 9:35 am
Katherine & Kol
Karácsonyi bál. sosem ez volt a kedvenc ünnepem, mert korábban, nem volt ilyen ünnep, most már meg kinőttem belőle. Persze az ilyen bulik jók, hiszen sok minden történik ilyenkor és kell egy kis izgalom az életembe, persze Katherinel töltött perceimben is van elég ok izgalom. Főleg akkor, amikor vitatkozunk, vagy... Mindenki tudja mi a másik dolog. Körbenéztem és nagyon sok embert láttam, azt hiszem egész Mystic Falls itt van. Sok embert nem ismertem, mivel amikor itt voltam, akkor sem sokat ismerkedtem, aztán sokáig itt sem voltam, szóval olyanokat is látok akiket még egyszer sem láttam. Rámosolygok Katherinre mikor megszorítja a kezem. Katheriet újra megcsodálom. Magamban nyugtázom, hogy még mindig gyönyörű, de nekem hiányzik az a csodálatos hullámos, hosszú haja. Így nem az igazi a kép, még akkor sem, ha így is eltudok merülni szépségében. A puha csókot viszonoztam, de hiányzott belőle a vágy. Tudom, hogy azért ilyen, mert ma nem akar feltűnő lenni, mert átlagosnak akar kinézni, de az neki sehogyan sem fog menni. -Persze igyunk.-mondom és követem Őt az italos pult felé. Nem nyugodt még köztünk a hangulat, hiszen sok dolgot mondtunk el egymásnak, de én szeretném, ha ez most megváltozna. Nem akarom, hogy fagyos legyen köztünk a levegő. -Kár, hogy paróka van rajtad. Jobban néz ki a hajad enélkül, vagyis nekem jobban tetszik.-próbáltam egy apró mosolyt megejteni, ami igaz is volt, mert én úgy jobban szeretem a haját. Megsimogattam az arcát, majd megfogtam két pohár -a fene sem tudja, milyen italt- és az egyik Katherine kezébe adtam, a másikat pedig megemeltem. -A mai napra, kettőnkre és arra, hogy jól érezzük ma magunkat.-mondtam most már egy szélesebb mosollyal és koccintottunk, majd beleittam az italba, ami annyira nem is volt rossz.
Ma este nem játszom a nyomorult Elena nyomorult életét. Meghagyom neki a drámát, az önsajnáltatást és a váratlan meglepetéseket ma este. Oké, bevallom... azt élvezni fogom, hogy mikor meglát, milyen fejet fog vágni. Körülnéztem, de nem sok mindenkit ismertem itt. A legtöbb embert ugyan ismertem látásból, de nekik fogalmuk sem volt, hogy én ki vagyok. Mikor láttam őket, akkor Elena szerepébe bújtam. Most reméltem, hogy nem ismer fel senki. Rövid hajú parókát vettem fel, mert szerettem volna, ha nem ismernek fel. Bár utálom így a hajam, mert úgy érzem, nem vagyok már önmagam a hosszú, göndör fürtjeim nélkül, most mégis jól éreztem magam a bőrömben. Mosolyogva néztem körül. Remélem jól szórakozok ma. Megszorítottam a kísérőm kezét és őt is végigmértem. Fehér ing, öltöny. A felénk röppenő elismerő pillantásokból tudom, hogy jól festünk együtt. Lábujjhegyre álltam és egy puszit nyomtam az ajkaira. Utáltam, hogy ilyen nyálasnak kell lennem, de ha azt akarom, hogy ne tűnjön fel senkinek a hasonlóság köztem és Elena között, akkor átlagosnak kell tűnnöm, be kell illeszkednem, és ez nem lesz egyszerű: átlagosnak tűnni. - Iszunk valamit? - biccentettem az italos pult felé, majd megindultam. Nem volt még teljesen nyugodt körülöttünk a légkör, bár mindazok után, amiket elmondtunk egymásnak pár napja, nem is csodálom. Majd elfelejtjük, nem? Hisz van időnk, elég...
A hozzászólást Katherine Pierce összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 15, 2012 10:32 pm-kor.
Damon hülyén vigyorogva közli vele, hogy csak egy kicsit vagyok esetlen. -Na, kösz.-mondom szintén vigyorogva. Nagyon jól érzem magam Damonnel, bármikor meg tud nevettetni és élvezem a társaságát. Még soha nem éreztem így magam valakivel. Vagyis egyvalakivel igen. Stefannal. De vele más volt. Mellette soha nem éreztem magam zavarban és... vele minden olyan nyugis volt. Nem érezem furán magam, amikor egy kicsit közelebb került hozzám. Arra a kijelentésemre, miszerint alkoholista, felnevetett. Damon arról kezdett magyarázni, hogy a túlvilágon elfelejtettem milyen a jó buli. A Stefan szülinapi buliját is felhozta, miszerint ott látott pár pohárnyi alkoholt meginni. A buli emlékei rögtön eszembe jutnak. Jó buli volt...amíg meg nem haltam. Zavarodottan nézek rá, majd veszek egy nagy levegőt és elvigyorodok. Eszem ágában sincs ezen problémázni. -Hát ja, az jó buli volt.-mondom még mindig vigyorogva. Éppen elindultam az italokhoz, amikor egy kéz a csuklómnál fogva visszarántott. Arcunkat pár centi választotta el. Szemem a szeme és a szája között cikázott. Fogalmam sem volt, hogy miért csinálta ezt. Lefagyva álltam még mindig ugyan abban a pózban. Majd Damon észbe kap (szinte láttam, ahogy a kis villanykörte felvillan) és elenged. Hebeg valamit arról, hogy megkeresi Stefant, majd elmegy. Még fel sem fogtam mi történt, de már egyedül állok a tornaterem közepén. Zavartam pislogok egy párat, majd még mindig lefagyva indulok meg újra az italokhoz. Iszok valamit, ami ellazít, majd felkapom magamra a kabátot és hazaindulok.
/ én is köszönöm, szerintem is jó volt*---* <333 /
Damon Salvatore
Vampire
- Nem, nem vagy... csak egy kicsit! - mutatom két ujjamat felemelve, és vigyorgok, mint valami kretén. Jól érzem magam a nővel, ezt le se tagadhatom, még magam előtt sem, ez pedig nem kicsit érint furán. Úgy viselkedem, mintha Elena lenne a közelemben, talán még furábban, és ez... számomra hihetetlen. Katherine volt az egyetlen, akit emberként szerettem, és még az is csak hazugság volt, egyoldalú, és érthetetlen. Aztán jött a képbe Elena, és először gyűlöltem, mert hasonlított egykori szerelmemre, emiatt gyengének éreztem magam, mint egy bogár, akit eltapostak. Tényleg megfontoltam akkoriban, hogy végzek vele, vagy vámpírrá változtatom, csak hogy Stefannak keresztbe tegyek, aztán pedig minden megváltozott, és valódi érzelmeket tápláltam iránta, habár sokszor megbántva éreztem magam, harmadik keréknek, már megint, ezt pedig csak a legrosszabb ellenségemnek kívánhatom. Alkoholista. Felnevetek a kijelentésére, majd végignézem, ahogy csaknem kiakad azon, hogy whisky-t öntöttem a pocsék puncsba. Megrántom a vállam egy mosoly kíséretében, és felé nyújtom a poharat, pontosabban a kezébe nyomom, és ő bele is kortyol, persze rögtön látom az arcán, hogy nem lopta be magát a szívébe az ital. Ízlések és pofonok, ahogy a mondás tartja. - Én azt nem értem, a puncsot hogy lehet meginni! Meg kell tanulnod inni, mert annak ellenére, hogy láttalak már Stefan születésnapján kiüríteni néhány poharat, úgy tűnik, a túlvilágon elfelejtetted, milyen egy jó buli. - jelentem ki széttárt karokkal, felvont szemöldökkel, értetlen képpel. Nem valami kellemes emléket idéztem fel, ha jobban belegondolok, hiszen pont azon az estén vetettem véget az életének saját kezűleg... Viszont máskor nem láttam alkoholizálni, így csak ezzel hozakodhattam elő. Talán kár volt. Éppen indulni készülne "valami iható" után, mikor hirtelen megragadom a karját, s magamhoz rántom, mintha lassúzni készülnénk, holott a zene egyáltalán nem lenne alkalmas rá. Néhány centi választja csak el az arcát az enyémtől, s mikor lehelete keveredik az enyémmel, észhez kapok, és elhúzódom. Megköszörülöm a torkom, és az ajtó felé intek, mintha eszembe jutott volna valami. - Én most... megnézem hol lehet Stefan. Biztos kiment levegőzni. - hadoválom, holott azt se tudom, itt van-e, de mielőbb menekülőre akartam fogni, és most épp ezt is teszem. Az ajtóhoz igyekszem, és már kívül is tudhatom magam rajta.
|| Köszönöm a játékot, állati jó volt Részemről;;
L E Z Á R T !
Caroline Forbes
Vampire
Tárgy: Klaus and Caroline :) Szomb. Nov. 17, 2012 4:46 pm
Sosem gondoltam volna, hogy Damonnel ilyen jól eltöltöm majd az időmet. Visszagondolva, tényleg volt rá okom, hogy haragudjak rá, de ezek az idők elmúltak. Sokat változott, és hiába nyíltan nem kért bocsánatot, de a tettei árulkodóak voltak. Nem lett volna ma kötelessége velem táncolni, és persze inni, de megtette. Kissé ittas állapotban sétáltam a folyosón, immár önmagamban, és visszamentem a tornaterembe. Az egyik asztalhoz leültem és mivel víz volt előttem, ki is szolgáltam magam gyorsan. Jól is esett, legalább kezd elmúlni az ital hatása. Vajon hol lehet Nik, és megtalálta Elenáékat? Mire ezen kérdés végére jutottam volna, hirtelen valaki előttem terem. Mosolyra húzom a szám, ugyanis Nik áll velem szemben. Mielőtt válaszolhatnék a kérdésére, már a tánctéren vagyunk. Egyik keze a hátamon, a másikat fogja, így táncolunk egy lassú számra. Holnap első dolgom lesz megköszönni a lemezlovasnak a tökéletes időzítést. A szám véget ért, de nem engedte el a kezem, és az italospulthoz vezetett. - Köszönöm, ahogy a táncot is! - felelem és gyorsan megiszom a poharam tartalmát. Nik menni akar, de én még maradnék. Látva az arcát, jobbnak látom vele tartani. Nyilván szomjas, vérre. Én ittam már, indulás előtt, és fel sem merült bennem, hogy tartalékként hoznom kéne magammal vért. Lenyűgöz, hogy feltűnésmentesen és gyorsan kivezet a tömegből, és máris a kocsinál vagyunk. Kinyitja előttem az ajtó, és megvárja míg beszállok. Úriember, semmi kétség. Ő is beszáll, de az arca még gondterhelt. Szó nélkül tesszük meg az utat a házunkig. Még nem akartam tőle elbúcsúzni, de hát mindennek eljön a maga ideje. Kiszállunk a kocsiból, és a kezembe adja a rózsákat. Ezeket feltétlenül megtartom, és le is szárítom, hogy megmaradjon sokáig, ahogy a többivel is ezt csinálom. - Köszönöm az estét és az ajándékokat! A rózsát is! -felelem és kicsit megemelem a virágot. Az ajtóig kísér, és megvárja míg bemegyek. Az ablakhoz megyek gyorsan, és hála a vámpír hallásomnak, végig hallgatom és nézem, hogy egy kötet pénzt ad a sofőrnek, és gyalog indul haza. Sajnálom azt az embert aki szembekerül vele. Két dolog történhet vele: vagy túléli emlékek nélkül, vagy meghal. Az előbbiben reménykedem, de őt ismerve, ki tudja mi lesz. A kiskabátom a fogasra akasztom, és a virágot vízbe teszem, amit fel is viszek a szobámba. A többi mellé teszem, és elégedetten fürdök meg, és fekszem le aludni. Ez a nap tökéletes volt! Remélem máskor is szervezhetek bulit, és élvezhetem a társaságát!
Játék vége!
Játéktér szabad!
/Köszönöm a játékot! /
Klaus_Mikaelson
Hybrid
» lakhely : ℂ NO » foglalkozás : ℂ New Orleans king » avatar : ℂ JoMo
Sétálgattok az iskolában miközben a kezemben egy üveg kibontatlan whiskys üveget tartok. Néha ránézek az üvegre és megfordul a fejemben, hogy mi lenne ha kibontanám, de inkább mégsem teszem meg. Lassú léptekkel lépkedek előre és a mellettem elhaladó embereket nézem. Érzem, hogy kezd fogyni az erőm.. Vér.. Fordul meg a fejemben és a gondolataimmal sem bírok nagyon. Neki kéne esnem az egyik embernek és minden egyes csepp vért kiszívni belőle, de nem tehettem meg, hisz túl sokan vannak az épületben.. Elvettem a gondolatot és kibontom az üveget. Megállok a folyosón valahol és a falnak dőlök. Belekortyolok a whiskybe, ami marja a torkomat és arra gondolok, hogy mi lenne, ha megkeresném Carolinet, ha már Katherinet és Elenát nem sikerült megtalálnom.. Beleiszok még egyszer a whiskybe majd a földön ülő részeges embernek oda adom az üveget, aki már sóvárogva nézte, hogy végre ihasson már még egy kicsikét. Kapkodva veszi ki a kezemből és úgy issza, mint aki még soha nem ivott életében.. Ellököm magamat a faltól és a tornaterem felé veszem az irányt, amikor beérek körülnézek és azt nézem, hogy hol van Caroline, amint megpillantom rögtön odamegyek hozzá. -Felkérhetném Miss Forbes egy táncra?-Kérdezem és meg sem várva a válaszát megfogom a kezét és behúzom a tömegbe. Lassú szám következik és pont jó az időzítés. Az egyik kezemmel megfogom a derekát a másikkal pedig a kezét és a számra kezdünk el táncolni. Pár percig így táncolunk majd a szám befejeztével sem engedem el a kezét, hanem elindulok vele együtt az italokhoz, amint odérünk a kezébe adok egy pohár puncsot.-Tessék!-Mondom egy mosoly kíséretében majd megfogok magamnak is egyet és úgy iszom meg, mintha alkohol vagy vér lenne benne. Vér.. Az emberekre nézek és mihamarabb arra vágyom, hogy menjek ki innen és ne lássak egy embert sem..-Kérlek menjünk ki innen!-Az arckifejezésem zavart, a tekintetem sokat mondó, de mégsem látszik rajtam, hogy mi a bajom. Érzem, ahogy az egyik ember sebéből folyik a vér.. Érzem, hogy nem bírom sokáig..-Kövess kérlek!-Mondom egy mosoly kíséretében, ami nem túl meggyőző. Gyors léptekkel megyek ki az épületből és szerencsére ő is követ engem. A parkoló felé veszem az irányt és a limuzinnál megállok. Veszek egy mély levegőt és érzem, hogy megnyugszok legalább egy kicsit.. Kinyitom Carolinenak a limuzin ajtaját és miután beszáll bezárom utána majd én is beülök. Lassan elindul a kocsi és először Care házához megyünk, amikor odaérünk, akkor rögtön kiszállok majd Carolinenak kinyitom az ajtót majd bezárom miután kiszállt.-Köszönöm a táncot és azt, hogy nem utasítottad vissza az ajándékaimat. Jut eszembe..-Kinyitom a kocsi ajtót és kiveszem a csokor vörös rózsát majd a kezébe adom.-Ezt itt ne felejtsd.. Köszönök neked mindent. Köszönöm az estét. Vigyázz magadra és igazán jól éreztem magamat a társaságodban. Sohasem fogom elfelejteni! További szép estét!-Mondom majd nézem, ahogy bemegy a házba majd előre megyek a kocsishoz, aki rögtön lehúzza a kocsi ablakát. -Mit parancsol uram?-Kérdezi a szemembe nézve és nem sok kell ahhoz, hogy neki ne esek. Előhúzok a zsebemből egy köteg pénzt és a sofőr kezébe adom. -Tessék és vegye hasznát!-Az ember úgy nézz rám, mintha valami "Isten" lennék, aki megajándékozza őt valami isteni dologgal. -De uram.. Én ezt nem fogadhatom el öntől.. Szívességből tettem és nem pedig pénzért, jól tudja.. -Nyugodtan tartsa meg, ez az ön pénze és igazán megdolgozott érte. Használja fel jól! Köszönöm a szolgálatát és menjen, csak nyugodtan! Szép estét!-Mondom majd elindulok gyalog valamerre. Hosszú még az este és ki tudja, hogy hol fogok kikötni..
Piszkálódásomra Damon annyit mond, hogy tényleg jó lenne lecsapolni pár embert. Szúrós tekintettel felé fordulok, majd meglátom ártatlan tekintetét és leesik, hogy csak viccelt. Végül is eléggé elrontaná a Stefanos viselkedéshez. Felvont szemöldökkel nézek rá, majd elnevetem magam. A leöntésemre annyit kérdezett, hogy hogyan lehet egy vámpír ennyire esetlen. -Hé, nem is vagyok esetlen.-húzom fel az orros sértődötten, majd egy nagy vigyort öltök magamra. Még mindig vigyorogva nézem, ahogy Damon nagy nyugodtam belekortyol az italába, majd kis híján kiköpi azt. -Alkoholista.-mondom nevetve, majd tágra nyílt szemekkel nézem, ahogy Damon beleönti a tartalék whiskeyt a puncsba. Na erre kíváncsi vagyok. Még mindig nagy szemekkel nézem, ahogy belekortyol, majd elégedett fejjel lenyeli. Jézusom! -Damon ez most komoly? Puncs és whiskey?-kérdezem egy fintorral az arcomon. Damon a kezembe adja a poharát, majd egy intéssel jelzi, hogy igyak. Belekóstolok a kotyvalékba, majd lenyelem. Meg kell mondjam, borzasztó íze volt. -Hogy tudod ezt meginni?-kérdezem kimeredt szemekkel, majd visszaadom a kezébe a poharat. -Inkább hozok valami ihatót.-mondtam, majd elindultam újra az italomhoz.
Damon Salvatore
Vampire
Tárgy: Re: Tornaterem Szer. Nov. 14, 2012 6:01 pm
To:: Lexi Branson
Még mindig nem fogom fel, hogy kivel vagyok itt, így inkább nem is gondolkodom rajta... oké, csak próbálok nem ezen agyalni. Igazából nem is az gyötör, hogy vele vagyok itt, hisz' ha tervről van szó, akár még Katherine kísérője is lennék, de az, hogy Lexit már megöltem, és most mégis itt van... hááát, enyhén szólva még szerintem is kísérteties. Aki halott, az maradjon is halott! Nincs mit tenni, Bonnie a jelek szerint nem valami eszes banya, viszont azért vele is szívesen összefutnék, hogy mégis hol hagyta el az agyát. Szemet forgatok, és gúnyos arccal fordítom fejem a vámpírnő irányába. - Talán tényleg nem lenne rossz lecsapolni néhány embert... Elvégre is buli van, nemde? - szavaim csak úgy kettéhasítják a csendet, amit csak a zene tört meg eddig, és aztán ártatlan képet öltök magamra, és nevetek. Remélem sikerült átvernem Lexit, mert kivételesen nem, nem gondolom komolyan, hogy végzek a fél sulival, csak hogy jóllakjak, és vérben fürödhessek. Az nem illik Stefanhoz! Azt hiszem, nehéz lesz visszafognom magam, de ez van, ezt kell szeretni, magamnak "kerestem a bajt", ha fogalmazhatok így. A zene véget ért, és megint egy pörgősebb csendült fel, láttam a nő arcán, hogy nem sok kedve van ugrándozni a halandókkal, mint egy eszement dilis, és őszintén szólva, nekem sem okozott volna örömet most a táncikálás. Kezdek tényleg olyan lenni, mint az öcsém. Ő sem szeret táncolni, habár tud, ami nem meglepő, hiszen egy a vérünk. De szereti kéretni magát, és inkább az a fajta, aki a hibáira gondol, s nem az előnyeire, no meg persze emészti magát. Biztos vagyok benne, hogy a bűntudat fogja végül elpusztítani! Oh, de drámai gondolatok... Bólintok, menjünk italozni, és araszolok is kifelé a tömegből. Egy tizenéves figura sikeresen nekem is jön, én meg szúrós tekintettel meredek rá, mire lefagy arcáról a nagyképű vigyor, és szó szerint hátrálni kezd, és hallom, ahogy a barátnőjének mormolja, hogy csak később megy italért, mert túl nagy a sor. Ehw, micsoda paranoiás, beszari lények! Mire végzek az "incidenssel", Lexi tart felém ruháján egy ázott folt éktelenkedik, én pedig nem bírom ki, hogy ne nevessem el magam. - Hogy lehet egy vámpír ennyire... esetlen? - nevetek tovább, és belekortyolok az italba. - Ehw, ez meg... fúj, puncs. Mintha üdítőt szürcsölgetnék! - méltatlankodom, de rögtön észhez is kapok, és előhúzom a belső zsebemben tárolt kis ezüst flaskát, és a pohárba öntök egy kisebb adagot belőle. Elégedetten vigyorgok, és újabb kortyot gördítek le a torkomon. Fintort vágok, és Lexi üres kezére meredek, majd jöhet a Stefan féle udvarias mosoly, szemeim gyanítom úgy ragyognak, mint a plafonra aggatott fények, és felé nyújtom a poharat, egyenesen a kezébe nyomom, és intek, hogy igyon. - Mert a puncsba öntött whisky még mindig nyerő! - vigyorgok rá.
Mikor Damon kezébe adtam a piát, elkezdett prédikálni olyan Stefanosan, hogy vajon ki igézte meg a felnőtteket, hogy legyen erősebb ital is. Jót nevettem rajta, igazán jól játssza el Stefan szerepét. A tánc kérdés megoldódott. Damon megragadta a kezem, majd a másik kezét a derekamra tette. Ő vezetett a zene ritmusára, közben újból volt egy Stefanos megszólalása. -Ó, Damont ismerve már rámászott tíz csajra és kiszívta a vérét tizenegynek. És biztosan nem csak Elenát fertőzte meg a gonoszságával.-piszkáltam. Remélem nem veszi komolya, bár nem olyannak ismerem. Miután a lassú, nyálas zene véget ér, újra pörgős, gyors és vidám zene váltja fel. Újra minden körülöttünk lévő elkezdett ütemre ugrálni, de nekem már nem volt kedvem. -Jössz inni valamit?-kérdeztem vigyorogva. Alkoholista lettem. Bár imádom a piát, főleg ilyen bulikban. Újra az italos asztalnál vagyok (ebben a fél órában már harmadjára), és töltök puncsot, de csak azért, hogy ne csak erőset igyunk. Meg persze minden buliban kötelező a puncs... Két pohárral a kezemben lépkedek Damonhöz, és közben össze-vissza nézegetem a táncoló-ugráló- embereket. Majd hirtelen egy lehajtott fejű illetőnek megyek neki és az egyik pohár tartalma a ruhámra ömlik. Magamban lenyomok egy sor káromkodást, majd bocsánatot kérek, teszek egy 180 fokos fordulatot és újratöltöm a poharat. Újból elindulok, ezúttal sikeresen (puncs mentesen) érek oda Damonhöz. -Leöntöttem magam punccsal.-vigyorogtam. -Amúgy puncsot hoztam, mert azt nem lehet kihagyni ilyen bulikban.-mondom, majd a kezébe adom az ő poharát.
Stefan.Salvatore
Vampire
Tárgy: Re: Tornaterem Kedd Nov. 13, 2012 4:48 pm
Caroline & Stefan
Caroline mindig boldogító hatással van rám. Van valami a természetében, ami megnyugtat, felemel, s egyben mosolyt is csal az arcomra. De ahogy Damon-ra irányult a tekintetem, ismét felment a vérnyomásom. Most akkor is messzire ment. Ennyire képmutató? - A legjobbat, mi? Aki nem kell senkinek sem... - dünnyögtem, de inkább csak magamnak. - Tudod, az más volt. Elena-nak nem lehetett ellent mondani... Addig nyüstölt, amíg be nem adtam a derekamat. - felidézve az emléket elmosolyodtam, de közben a terepet kémleletem, Elena után kutatva. Szemmel kell tartanom, nem hagyhatom, hogy hülyeséget csináljon. Azt sohasem bocsájtaná meg magának. - Valóban, még nem táncoltunk együtt... - mosolyodtam el. - Hosszú még az élet! - feleltem az élet szót kihangsúlyozva. - Köszönöm! - valóban, elég fessnek tűnök ebben a jelmezben. Úgy látszik, Caroline-t nem lehet megtéveszteni. Észrevette, hogy a hangulatom pocsék, és rögtön Elena-val huzakodott elő. Nem válaszoltam neki. Még túl kényes ez a téma, hogy megosszam valaki mással. - Tessék? - Elena és Katherine egy helyiségben? Ott, ahol rengeteg ember áldozatként végezheti? Mennem kellene, de udvariatlanság csak így itt hagyni Caroline-t. Szerencsémre a zene pont véget ért, így mégsem volt akkora bunkóság. - Ne haragudj, meg tényleg meg kell keresnem Elena-t. Később majd elmondom! - ígértem, s egy mosoly kíséretében kiviharzottam a teremből.
Játék vége! //Köszönöm a játékot!//
Caroline Forbes
Vampire
Tárgy: Stefan and Caroline Hétf. Nov. 12, 2012 10:25 pm
Stefan csak vágott egy fintort arra, hogy a bátyja neki öltözött. - Ne vedd a szívedre! A legjobbat utánozza! Stefannal nagyon jó volt táncolni, remek ritmusérzékkel rendelkezik. - Ezt ugye most nem mondod komolyan?! Számtalanszor láttalak már Elenával táncolni, és nem úgy néztél ki, mint aki utálná! Ne aggódj, csak egy tánc, és utána szabad vagy! Ugye tudod, hogy sosem táncoltunk még együtt? Ugye, máskor is fogunk majd! - mondom neki, és csak most veszem észre a jelmezét. - Rendőrnek öltöztél? Hát nagyon találó, és nagyon jól áll neked! - mondom neki, miközben lágyan mozgunk a zene ütemére. - Stefan, valami baj van? - kérdezem tőle, mert elég furcsa, hogy a tömeget pásztázza a szemeivel. - Keresel valakit? Összevesztél Elenával? - kérdezem tőle, de nem válaszol. Hát, hallgatás beleegyezés, szóval igen. Nyilván Elenát, és eszembe jut, a korábbi jelenet. - Tudod, hallottam Elenát és Katherninét beszélgetni, és Nik is itt van. Elment megnézni, hogy mi történt, de nem tudom pontosan hol lehetnek. - adom meg a választ Stefannak. A zene közben véget ér, és én látom Stefanon, hogy hezitál. - Köszönöm a táncot! - mondom és illedelmesen meghajolok előtte. - Menj, és keresd meg Elenát, és béküljél ki vele! Sok sikert! - válaszolom neki. Biccent egyet, és már el is sétál mellettem, és kiviharzik a teremből. Ismét egyedül könyvelem el magamban a nyilvánvalót, és az italospulthoz lépek! Gyorsan kiszolgálom magam punccsal és a táncoló párokat nézem. Ismét egy jól megszervezett bulit hoztam össze a lányokkal! Remélem emlékezetes lesz! Gondolatban vállon veretegem magam, és azzal szórakoztatom magam, hogy a többieket nézem. Remélem nem sokáig hagynak unatkozni!
Játék vége! Játéktér szabad!
/Köszönöm a játékot Stefan! /
A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 14, 2012 2:24 pm-kor.
Stefan.Salvatore
Vampire
Tárgy: Re: Tornaterem Hétf. Nov. 12, 2012 9:21 pm
Caroline & Stefan
Nem tudtam, mit kezdhetnék magammal, miután Elena kiviharzott a teremből. A csalódottság, és a bűntudat keveredett bennem. Hisz' valóban, az egészről én tehetek. De mégiscsak, szeretem! Miután kiürítettem a maradék whiskey-s üveg tartalmát, reményvesztve hagytam el a szobát, majd végigvágtattam a folyosón. Menjek utána? Vagy hagynom kéne? És mi van akkor, ha bánt valakit? Azt sohasem fogja megbocsájtani magának, én pedig nem bírnám nézni a szenvedését. Befordultam a szekrényeknél, egyenesen a tornaterem felé vettem az irányt. Úgy emlékszem, nem is voltam itt az óta, hogy Klaus, nos, kitörölte az érzelmeimet. Úgy peregnek a percek, a hetek, a hónapok, hogy szinte fel sem tűnik az idő múlása. Pedig már hónapokkal ezelőtt volt... Caroline hangja zökkentett ki töprengésemből. - Caroline! Persze! - próbáltam mosolyt erőltetni az arcomra, de meglehetősen bénára sikerült. - Tessék? Hogy mit csinált Damon?! - háborodtam fel, de nem volt szükség magyarázatra, mivel megpillantottam tulajdon bátyámat, engem utánozva. - Mindig is tudtam, hogy nincs ki mind a négy kereke. - fűztem hozzá, majd mivel láttam, hogy körülöttünk mindenki táncol, karomat Caroline felé nyújtottam, s dülöngélni kezdtünk egy se nem gyorsnak, se nem lassúnak nem nevezhető számra. - Ezt vedd megtiszteltetésnek! Utálok táncolni!
Klaus_Mikaelson
Hybrid
» lakhely : ℂ NO » foglalkozás : ℂ New Orleans king » avatar : ℂ JoMo
Tárgy: Re: Tornaterem Hétf. Nov. 12, 2012 6:44 pm
Care & Klaus
Caroline belém karolt és elindultunk a tornaterem felé. Különböző emberek mellett haladtunk el, akik be voltak öltözve mindenféle jelmezbe és az este folyamáról szerintem semmilyen jelmez sem maradt el. Táncoltak, szórakoztak és jól érezték magukat. Voltak akik ittak és voltak, akik már részegek voltak. A tömegen áthaladva beértünk a tornaterembe és a látvány egyszerűen káprázatos volt. Le sem tudnám írni, hogy mennyire tetszett a díszlet és minden apró kis munkálata. Remekül meg lett szervezve az este és szerintem izgalmakban is lesz részem bőven. Nem engedtem el Care kezét egy pillanatra sem és jól esett az, hogy itt van mellettem, bár tény, hogy mindent elfeledtettem vele, de bármikor vissza adhatom neki az emlékeit. Elég alaposan körbenéztem a teremben és figyelmesen hallgattam a zenét és a különböző hangokat vagy jobban mondva beszélgetéseket. Hirtelen két nagyon ismerős hang ütötte meg a fülemet és nem is akárkik hangja volt, hanem; Elenáé és Katheriné.. -Elnézésedet kérem Caroline, de muszáj megnéznem, hogy mi folyik ott!-Mondtam Carolinenak majd a hangok irányába siettek. Közben meghallottam még a szavait, hogy jövők neki egy tánccal és majd még a mai este folyamán megkapja abban biztos lehet. Vajon mit csinálhat Elena és Kath együtt? Érzem, hogy valami gond lehet, mert csak úgy a semmiért nem figyeltem volna fel rájuk. Márpedig Elena és Kath nem eshet egymásnak bármi is történjen. Mire megérkeztem oda ahonnan a hang jött már nem voltak ott, csak egy különös srácra figyeltem fel, mintha vadász lenne az illető és a megérzésem sosem csal abban biztos vagyok. Ránéztem és már tudtam, hogy mi lehetett.. Valamelyik hasonmás ivott belőle, de a verbéna vagy helyesbítve vasfű miatt szenvedhetett és így találkozhattak össze. De vajon merre lehetnek? Valamerre elindulok és a lényeg egy, hogy találjam meg mihamarabb őket..